Facebook Pixel Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες - Κωμικό για Κοβάσεβιτς-Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 23:42:00

Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες για συγκεκριμένο λόγο - Κωμικό για Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς, δεν είναι... απελπισμένος!

Οι Μιχείες
Έξαλλος Μαρινάκης με Άλβες για συγκεκριμένο λόγο - Κωμικό για Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς, δεν είναι... απελπισμένος!

Πότε και γιατί τον έδιωξε και οι λόγοι που επέστρεψε ο Ντάρκο. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής είχε απολυθεί ενώ η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ήταν σε εξέλιξη και σχολιάζει τους λόγους που γύρισε στο αγαπημένο του Λιμάνι ο Σέρβος, αλλά και τα σενάρια για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΠΕΔΡΟ ΑΛΒΕΣ: Δεν έφυγε λόγω της ήττας από τον Παναθηναϊκό! Και δεν έφυγε σήμερα (Δευτέρα), ουσιαστικά είχε φύγει εδώ και ημέρες! Για την ακρίβεια από τον Γενάρη και ενώ ήταν σε εξέλιξη η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Το τέλος του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή, πριν καλά, καλά κλείσει δίμηνο από την ανάληψη των καθηκόντων του, ήταν μια προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και ήταν οριστική, δεν μπορούσε να αλλάξει, απλώς καθυστερούσαν την ανακοίνωσή του για διάφορους λόγους! Σύμφωνα με την δική μας πληροφόρηση υπήρξε συγκεκριμένο περιστατικό που έκανε έξαλλο τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού κι αποτέλεσε το λάθος που κόστισε την θέση στον Άλβες!! Βέβαια ακόμη και έτσι δικαιώθηκαν οι έμπειροι της ελληνό - πορτογαλικής πιάτσας agents που μας προέβλεπαν, όταν είχε ανακοινωθεί ο Πέδρο Άλβες ως διάδοχος του Πέδρο Κορδόν, πως δεν θα μακροημέρευε στον Ολυμπιακό. Και... δικαιώθηκαν αφού δεν άντεξε ούτε τρίμηνο! Σύμφωνα πάντως με την δική μας ενημέρωση ο Άλβες ήταν ουσιαστικά τελειωμένος πριν ακόμη κλείσει το deal με την Πόρτο για τον Κάρμο !!! Άλλωστε όσοι ακούνε καθημερινά (15.00-17.00) "Μιχείες" στον "Εllada Sports 94,3", μας είχαν ακούσει και την προηγούμενη εβδομάδα (Πέμπτη,1/2) που το προαναγγείλαμε αλλά και στην σημερινή εκπομπή που το παρουσιάσαμε ως τελειωμένο κι απλώς ότι απέμενε η ανακοίνωση της απομάκρυνσής του...

ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το 2013 αλλά για τους γνώστες στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχε φύγει. Λειτουργούσε σαν στρατιώτης του αφού ποτέ δεν έκοψε τις επαφές ενώ όπου και οπότε μπορούσε/ή του ζητήθηκε βοηθούσε!! Τώρα βέβαια γυρνάει ξανά ως κορυφαίο στέλεχος στον Οργανισμό, με τον τίτλο του αθλητικού διευθυντή. Θα βγει μπροστά μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ (έχουν συνυπάρξει και στο παρελθόν στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ), με στόχο να ξαναδώσουν ταυτότητα κανονικού Ολυμπιακού στην ... ταλαιπωρημένη εδώ και 1,5 χρόνο ομάδα του! Ο 50χρονος Σέρβος θα είναι ο τρίτος α.δ. στο τελευταίο 8μηνο, ο οποίος διαδέχεται το "λαχείο" Άλβες, που με την σειρά του είχε διαδεχτεί το "βαρύ όνομα" Κορδόν!! Ο Ντάρκο έχει "υπηρετήσει" τον Ολυμπιακό από κάθε πόστο, έγινε οπαδός του Ολυμπιακού, διατηρεί καλή σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος/τις απαιτήσεις/το συναίσθημα του συγκεκριμένου κλαμπ. Είναι προσωπικότητα διεθνώς και με ειδικό βάρος, γνώστης, έμπιστος και έντιμος. Ο Κοβάσεβιτς είναι κοινής αποδοχής, έχει δέσιμο με τον κόσμο, διαθέτει το know-how της θέσης και της ποδοσφαιρικής πιάτσας, μπορεί να σταθεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, που τα γνωρίζει πολύ καλά. Είναι μια λογική στελεχιακή επιλογή για τους "ερυθρόλευκους" απαραίτητη για να επιστρέψει ο Οργανισμός στην... κανονικότητα.

Επίσης, δεν θεωρώ τυχαίο το τάιμινγκ της ανακοίνωσής του, δηλαδή μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κατά την οποία η διοίκηση έκανε όλα τα γούστα σε παίκτες του Πορτογάλου κόουτς Καρβαλιάλ (με συνολικά 8+1προσθήκες) αλλά και μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό, που έφερε τον Ολυμπιακό στο -9 από την κορυφή. Ο Κοβάσεβιτς, αν μη τι άλλο, είναι ικανός να βοηθήσει ώστε στου Ρέντη να μαζέψουν τα... κομμάτια τους, στηρίζοντας πάνω από όλα την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, σε αυτό το πολύ δύσκολο διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΥΓ. Θεωρώ τουλάχιστον... κωμικό κάποιοι να συνδέουν την ανάληψη καθηκόντων αθλητικού διευθυντή από τον Κοβάσεβιτς με την προοπτική/ενδεχόμενο να... ανοίξει ο δρόμος/να στηθεί γέφυρα για να πάει ως προπονητής στον Ολυμπιακό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Το ότι είναι Σέρβοι, γνωστοί και προφανώς με μια άλφα αλληλοεκτίμηση δεν σημαίνει κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή, ούτε καν προσφέρεται για συνομωσιολογία. Θεωρώ, επίσης, πως ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο... απελπισμένος για να πάει σε προπονητή που έδιωξε ο Αλαφούζος γιατί θεώρησε πως παρότι του μάζεψε την ομάδα δεν μπορούσε να πάρει μαζί του το πρωτάθλημα (ειδικά όπως έχασε το περσινό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό το θέμα Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Γιατί... ξενέρωσε ο Έλληνας άσος - Πρώτη αποστολή Κοβάσεβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags