Facebook Pixel Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έλληνας παίκτης στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 23:06:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έλληνας παίκτης στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας - Δεν έχει ακουστεί ξανά

Sportdog Team
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ - Έλληνας παίκτης στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας - Δεν έχει ακουστεί ξανά

Νέα δεδομένα για Έλληνα ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας.

Χάρης Τσιγγάρας: Ο Χάρης Τσιγγάρας δεν αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ωστόσο, συνολικά φέτος έχει αφήσει πολύ καλό αποτύπωμα στην σεζόν, έχοντας μέχρι σήμερα 21 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ. Και με δεδομένο ότι είναι ένας παίκτης που έχει ήδη περάσει από το γαλλικό Πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες από ομάδες του εξωτερικού.

Όπως πληροφορήθηκε η στήλη, πριν από κάποιες εβδομάδες υπήρχε ζωηρή ενασχόληση της Σταντάρ Λιέγης με τον Χαλκιδικιώτη μέσο. Άνθρωποι της βελγικής ομάδας τον παρακολούθησαν, προσπάθησαν να συλλέξουν πληροφορίες και έδειξαν να έχουν πολύ καλή γνώμη για τα όσα πετυχαίνει φέτος. Μάλιστα, υπήρχε η αίσθηση ότι θα ερχόταν μία πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα στην χειμερινή περίοδο, κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη.

Δεν αποκλείεται, ο βελγικός σύλλογος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον το καλοκαίρι, ωστόσο, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει στο metrosport.gr και στην «Μ», ως τότε το πιθανότερο είναι να έχει ήδη προχωρήσει η διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιο του Τσιγγάρα με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα-μεγατόνων στο ελληνικό πρωτάθλημα - Αποχωρεί ο ιδιοκτήτης, άνω κάτω ομάδα Super League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags