Facebook Pixel Αυτή είναι η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 11:59:00

Ανακοινώθηκε: Αυτή είναι η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα - Πώς θα βγάζουν εισιτήριο οι φίλαθλοι

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε: Αυτή είναι η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα - Πώς θα βγάζουν εισιτήριο οι φίλαθλοι

O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, εξήγησε τη διαδικασία με την οποία θα μπορούν πλέον οι φίλαθλοι να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση παραχώρησαν την Τετάρτη (07/02) συνέντευξη Τύπου, όπου προχώρησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με την επανέναρξη παρουσίας θεατών και διάθεσης εισιτηρίων σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων.

"Η διαδικασία που επιλέξαμε είναι απλή, η αγορά των εισιτηρίων συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο, πλέον θα χρησιμοποιούμε το gov.wallet, μία εφαρμογή που έχουν αγκαλιάσει εκατομμύρια Έλληνες. Καλό θα είναι να μπούμε και να εγγραφούμε.

Υπάρχουν δύο τρόποι εισαγωγής: Συνδεόμαστε στο wallet μέσω taxis, επιλέγουμε το εισιτήριο και έτσι μπαίνει το εισιτήριο στο wallet, βλέπουμε το εισιτήριο, τον κάτοχο του εισιτηρίου και τον κωδικό του εισιτηρίου.

Τα παιδιά άνω των 15 μπορούν να εγγραφούν κανονικά, τα παιδιά κάτω των 15 ετών μας δίνει την επιλογή το wallet και εκεί επιλέγουμε ποιος συνοδεύει το παιδί, έτσι μπαίνει κανονικά το εισιτήριο στο wallet", είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρη Παπαστεργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Κλείνει το γήπεδο αν πέσει πυρσός ή κροτίδα - Τα νέα μέτρα για τη βία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags