Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ο οποίος, θυμίζουμε, προχώρησε στην πρόσληψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη θέση του αθλητικού διευθυντή και δεν αποκλείεται να προκύψει και ζήτημα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Πασκάλ Γιάνσεν για να μιλήσει μαζί του και αν όλα πάνε καλά, να κλείσει ο 51χρονος Ολλανδός προπονητής, που απολύθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από την Άλκμααρ.

Είναι σαφές ότι ο Γιάνσεν, όπως τόνισε, είναι αυτήν τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, εφόσον καταλήξουν οι συζητήσεις.

Ακούστε το ηχητικό:

Ο Κώστας Νικολακόπουλος για CAS, Ολυμπιακός-Ίντερ, Καμπράλ και προπονητή

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, για την ομάδα Νέων που παίζει σήμερα με την Ίντερ στο Καραϊσκάκη, τη χθεσινή εκδίκαση στο CAS και για την προετοιμασία με τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το παιχνίδι των νεαρών «ερυθρόλευκων», τις ενδεχόμενες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την άφιξη του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος Καμπράλ, το αυριανό μνημόσυνο για την τραγωδία της Θύρας 7 αλλά και για την πληροφορία για τον Ολλανδό προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν.