Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό που δεν έχει γράψει κανείς για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ - Αύξηση αποδοχών για να πέσουν υπογραφές - 2+ εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 08:23:00

Αυτό που δεν έχει γράψει κανείς για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ - Αύξηση αποδοχών για να πέσουν υπογραφές - 2+ εκατ. ευρώ!

Sportdog Team

Ο ΠΑΟΚ προχωράει στο Πρωτάθλημα, είναι πρώτος, ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου, υποδέχεται την ΑΕΚ με ξεκάθαρο στόχο την νίκη.

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα, η σκέψη είναι και στο Κύπελλο. Όμως έχει περάσει στα “ψιλά” η ισχυροποίηση του γκρουπ για τα επόμενα χρόνια.

Είναι ένα θέμα που αναδεικνύει σήμερα η Metrosport και το Metrosport.gr, γιατί κακά τα ψέματα, πέρυσι τέτοια εποχή, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση της ενδεκάδας με την προοπτική εξέλιξης. Ούτε είχε, πέρυσι το καλοκαίρι, πληθώρα παικτών που αξιοποιούνται από τον προπονητή. Πάμε και στο τεχνικό επιτελείο. Τρέχουν οι εξελίξεις. Άμεσα. Πιθανότατα έως το τέλος της εβδομάδας, ή το αργότερο πριν από το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Για τον Λουτσέσκου και τους οκτώ στενούς του συνεργάτες που συμμετέχουν στο γκρουπ. Άρα, μιλάμε για 8+1 νέα συμβόλαια που θα έχουν ισχύ για την επόμενη τριετία. Δηλαδή μιλάμε για τον Λουτσέσκου. Ένα το κρατούμενο. Αμέσως μετά για τον Τζιανπάολο Καστορίνα, τον Ιταλό προπονητή, που είναι άμεσος συνεργάτης του. Ακολουθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Επίσης ο Ρουμάνος Νικολάε Κονσταντίν, βοηθός προπονητή που έχει UEFA pro.

Είναι και ο Ιταλός γυμναστής Ματέο Σπαταφόρα με UEFA B στην κατοχή του. Ο Ιταλός προπονητής τερματοφυλάκων Τζόρτζιο Μπιάνκι που έχει δίπλωμα UEFA A. Ο Γιώργος Τσονάκας που είναι ο βασικός γυμναστής αποκατάστασης και αμέσως μετά ο προπονητής ψυχολογίας (mental coach) Κριστιάν Φότα. Τον μνημονεύουν και οι παίκτες σε δηλώσεις τους, ανά τακτά διαστήματα. Στο γκρουπ του Λουτσέσκου, ανήκει και ο Κυριάκος Τσιτιρίδης που είναι αναλυτής Vis Track.

Σημαντική αύξηση που θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια

Πριν από δυόμιση χρόνια, ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, είχαν υπογράψει ισχυρά συμβόλαια, τριετούς διάρκειας με την ΠΑΕ. Στο τημ που προαναφέραμε, είχαν προστεθεί σταδιακά ο Τζόρτζιο Μπιάνκι (είχε αντικαταστήσει τον προηγούμενο γυμναστή τερματοφυλάκων) και ο Κριστιάν Φόρα, προπονητής ψυχολογίας. Για όλο το γκρουπ, το τελικό ποσό της συμφωνίας (και για τα εννέα άτομα) αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μέχρι τώρα κυμαίνεται στα 1,8 εκατ. ευρώ για όλο το γκρουπ.

Πηγή: Metrosport

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags