O Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μέσα στην ημέρα και η ομάδα θα πάει το Σάββατο στον αγώνα με τον ΟΦΗ πιθανότατα με υπηρεσιακό προπονητή, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο της Κ19.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις επαφές για τη διάδοχη κατάσταση, με πρώτο όνομα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (που πήρε το Europa League με τη Σεβίλλη τον Ιούνιο), συζητώντας με έναν-δύο ακόμα τεχνικούς, παρόμοιου διαμετρήματος, αλλά με πιο κοντά την περίπτωση του Βάσκου κόουτς.

Νο1 πάντως στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Μεντιλίμπαρ, το κασέ του οποίου είναι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και, αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, θα έρθει άμεσα στην Αθήνα, για τις τελικές συζητήσεις και για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Ο Βάσκος ήταν προπονητής στη Σεβίλλη μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ έχει περάσει από τις Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και Μπιλμπάο στο παρελθόν.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαιρετικός για Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Θέλει ένταση, στον πάγκο τα... ονόματα - Διέλυσε τη Γιουνάιτεντ"!