Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πέφτουν" υπογραφές με Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 15:48:00

"Κλείνει" το σπουδαίο deal ο Σαββίδης - "Πέφτουν" υπογραφές με Λουτσέσκου - Η διάρκεια του συμβολαίου

Sportdog Team
"Κλείνει" το σπουδαίο deal ο Σαββίδης - "Πέφτουν" υπογραφές με Λουτσέσκου - Η διάρκεια του συμβολαίου

Αύριο το μεσημέρι (9/2, 15:00) επικυρώνεται η συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου, για επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου θα πορευτούν για αρκετά ακόμα χρόνια μαζί! Οι δύο πλευρές έφτασαν στη συμφωνία για νέο συμβόλαιο, η οποία θα επικυρωθεί την Παρασκευή (9/2) στις 15:00, όταν θα "πέσουν" και οι υπογραφές.

Μετά τις ανανεώσεις των Τάισον και Μουργκ, ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά και στην επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος αποτελεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην "ασπρόμαυρη" ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Βέβαια, πρώτο μέλημα του 54χρονου κόουτς είναι η συγκέντρωση στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, θέλοντας οι παίκτες του να ασχολούνται μόνο με αυτό και όχι με την τριετή συμφωνία του με την διοίκηση της ομάδας. Γι' αυτό τον λόγο δεν θα προβεί αύριο σε δηλώσεις, όπως έκανε σαφές η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Δεν παίρνουν πρωτάθλημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Το γυρίζει ο Ολυμπιακός - Νύχτα θα φύγει ο Αταμάν"!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags