Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γιώργος Μασούρας για ΑΕΚ - ΠΑΟ, υπογράφει ο Πασχαλάκης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 10:00:00

ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μασούρα - Πόσα ζητάει από τον Ολυμπιακό, μεταγραφή στο Euro - Υπογράφει ο Πασχαλάκης!

Οι Μιχείες

Ποια ομάδα είναι φαβορί και ο ρόλος του Μπακασέτα! Γιατί έχει... παγώσει το θέμα της ανανέωσής του, πού θέλει να παίξει και ποιο θέλει να είναι το επόμενο υψηλότατο συμβόλαιό του και γιατί η Εθνική Ελλάδας μπορεί να καθορίσει το μέλλον του...

Στην ελληνική πιάτσα agents γνωρίζουν για την επιθυμία/φιλοδοξία του Γιώργου Μασούρα να αγωνιστεί σε κάποιο top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και θεωρητικά αυτό θα ήταν πιο εύκολο να γίνει ως ελεύθερος αφού δεν θα χρειαζόταν να πληρωθεί transfer fee στον Ολυμπιακό. Ασφαλώς και το θέμα της ανανέωσης με τους ερυθρόλευκους δεν έχει κλείσει, θα υπάρξουν προσεχώς κι άλλα επεισόδια.

Βέβαια εσχάτως δεν βγαίνει στο ρεπορτάζ η ίδια αισιοδοξία που έβγαινε τον προηγούμενο μήνα και ήθελε οι ανανεώσεις να ξεκινάνε από τους Πασχαλάκη και Μασούρα. Τώρα πλέον σιγουριά υπάρχει μόνο για τον διεθνή Έλληνα κίπερ, πως θα είναι ο πρώτος που θα σύρει (και σύντομα μάλλον) τον χορό των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο στόχος του Μασούρα μέχρι πρότινος ήταν να έβρισκε συμβόλαιο του εκατομμυρίου και πάνω, ετησίως. Για παράδειγμα η Μπόχουμ που όντως τον θέλει δεν είναι από τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα που δίνουν υψηλά συμβόλαια. Η εκτίμηση της ελληνικής πιάτσας agents είναι πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο και τις περισσότερες πιθανότητες για να κρατήσει/ανανεώσει τον Μασούρα αλλά... Βέβαια υπάρχει προσεχώς και το σοβαρό ενδεχόμενο η Εθνική Ελλάδας να προκριθεί στο Euro, κάτι που για τον βασικό κι αναντικατάστατο και στην "γαλανόλευκη" Μασούρα θα αποτελέσει επιπλέον credit, εφόσον μέχρι τότε δεν έχει συμφωνήσει.

Και κάτι τελευταίο: τόσο και κυρίως στον Παναθηναϊκό , όσο και (λιγότερο) στην ΑΕΚ, ο ελεύθερος Μασούρας δεν τους αφήνει... ασυγκίνητους. Το αντίθετο ακριβώς (και Έλληνας είναι, που ψάχνουν κι αγωνιστικά τους κολλάει)!!! . Και δεδομένα ΠΑΟ/ΑΕΚ θα παρακολουθούν την... υπόθεσή Μασούρα, έστω και διακριτικά. Ειδικότερα για το τριφύλλι μην ξεχνάμε και τον παράγοντα Μπακασέτας, με τον αρχηγό της Εθνικής να μπορεί να διαδραματίσει ρόλο σε περιπτώσεις όπως ο Γιαννούλης ή και ο Μασούρας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε… Μπρινιόλι ο Καμαρά - Γι’ αυτό τον έστειλαν στον Ολυμπιακό Β - Συμπαίκτης του χρόνου με τον Ιταλό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags