Facebook Pixel Γράφει ιστορία ο Συλαϊδόπουλος! Μόνο αυτός τέτοιο επίτευγμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 10:14:00

Γράφει ιστορία ο Συλαϊδόπουλος! Μόνο αυτός τέτοιο επίτευγμα

Sportdog Team
Γράφει ιστορία ο Συλαϊδόπουλος! Μόνο αυτός τέτοιο επίτευγμα

Ετοιμάζεται να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ιστορία αναμένεται να γράψει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ως γνωστόν η ομάδα του Πειραιά αναμένει την έλευση Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα είναι ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία τη φετινή σεζόν, μετά τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Συλαϊδόπουλος προετοιμάζει τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να καθίσει στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, γράφοντας ξανά ιστορία. Ως γνωστόν, οδήγησε στη φάση των «16» του Youth League, αποκλείοντας την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, Ίντερ.

Η επόμενη σελίδα λέει, ότι ο Έλληνας τεχνικός θα γίνει ο πρώτος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα, που θα έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Ο 45χρονος προπονητής την περίοδο που βρέθηκε στον «πράσινο» πάγκο, έκανε επίσης ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ τη σεζόν 2020/21 για την 5η αγωνιστική, σε ένα ματς το οποίο ολοκληρώθηκε 2-2 στο Ηράκλειο. Εκείνη τη σεζόν ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είχε αντικαταστήσει στον πάγκο του τριφυλλιού τον Ντάνι Πογιάτος, ενώ προς το τέλος της ίδιας σεζόν, πήρε ξανά τη σκυτάλη από τον Λάζλο Μπόλονι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags