Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό θεωρεί το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν τρόμαξε κόσμο με την εμφάνισή του και πέτυχε δύο γκολ από γρήγορη μετάβαση. Σίγουρα η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει απόψε τις μεταβάσεις του ΠΑΟΚ και τα στημένα. Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να μη χάσει για να μη μείνει πέντε πόντους πίσω. Θα είναι μια μεγάλη διαφορά, χωρίς όμως να τελειώνει το πρωτάθλημα και με -5. Απλώς τότε θα φανεί πόσο στοιχίζουν οι απώλειες με Πανσερραϊκό, Κηφισιά και Παναιτωλικό», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Πιστεύω πως θα παίξει ο Πήλιος αριστερά και δεξιά ο Ρότα. Στόπερ δίνω ένα προβάδισμα στον Κάλενς για να παίξει δίπλα από τον Βίντα. Στο κέντρο νομίζω θα δούμε Γιόνσον-Πινέδα, δεξιά Ελίασον, αριστερά Γκατσίνοβιτς και μπροστά ο Τσούμπερ με τον Γκαρσία. Περιμένουμε να δούμε τις γνωστές αλλαγές στο τελευταίο ημίωρο για να διατηρήσει ψηλά την ένταση», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η ΑΕΚ του Ντέμη έχασε το πρωτάθλημα, κέρδισε όμως το... στοίχημα" - Τα "τσουβάλια" του Μπέου και ο Ζιντάν