Facebook Pixel ΣΟΚ από τον Τετέι της Κηφισιάς - Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 19:59:00

ΣΟΚ από τον Τετέι της Κηφισιάς - Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο του Βόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ από τον Τετέι της Κηφισιάς - Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο του Βόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση... βόμβα από τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς που μετά το παιχνίδι με τον Βόλο έκανε καταγγελία πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από άνθρωπο που ήταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ανδρέας Τετέι: "Βόμβα" έριξε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, μετά τον αγώνα με τον Βόλο αναφέροντας ότι δέχθηκε ρατσιστικό σχόλιο από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, γεγονός για το οποίο ενημέρωσε και τον διαιτητή του αγώνα.

«Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα (για το παιχνίδι), θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε. Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Για αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή. Ακουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ. Με ενόχλησε», είπε ο Ανδρέας Τετέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέρριψε συμβόλαιο 1 εκατ. ο Μπρινιόλι - Βρήκε ομάδα, υπέγραψε precontract - Πληρώνει την Ντιναμό ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags