Μετά από περίπου δύο μήνες, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά δίπλα στην ομάδα τους, καθώς τα γήπεδα ανοίγουν και πάλι, έπειτα από την κυβερνητική απαγόρευση για λουκέτο, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της οπαδικής βίας. 

Οι Πράσινοι, λοιπόν, εξέδωσαν ήδη εισιτήρια για τον αγώνα με την Λαμία το προσεχές Σάββατο (17/2), περιμένοντας αρκετό κόσμο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: 

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία ανά θύρα έχουν ως εξής: 

ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ χάλασε τα γενέθλια σε κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟ - Στην έξοδο δύο ονόματα - "Αποκάλυψη" στη συν. Τύπου!