Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει ξανά 11αδα ο Τερίμ - Πότε επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 14:38:00

Αλλάζει ξανά την 11αδα ο Τερίμ - Στα χαφ ο Αράο, μέσα και ο Βέρμπιτς - Πότε επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Sportdog Team
Αλλάζει ξανά την 11αδα ο Τερίμ - Στα χαφ ο Αράο, μέσα και ο Βέρμπιτς - Πότε επιστρέφει ο Ιωαννίδης

Τα πλάνα του Τούρκου προπονητή για την αναμέτρηση με τη Λαμία, τα νέα πρόσωπα και η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού

Στην συνήθεια του Φατίχ Τερίμ να φρεσκάρει την 11άδα του Παναθηναϊκού, πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και η κοντινή χρονικά ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πρώτα υπάρχει το ματς με τη Λαμία, όπου έχουμε την επιστροφή του κόσμου για τον Παναθηναϊκό. Δεδομένα θα πάει σε αλλαγές ο προπονητής, μας έχει συνηθίσει σε αυτό. Θεωρώ πολύ πιθανό να αλλάξει και τα δύο του μπακ, σίγουρα θα παίξει ο Ούγκο και είναι πολύ πιθανό να παίξει και την Τετάρτη και να πάει ο Αράο στα χαφ. Θεωρώ δεδομένη την παρουσία του Ρούμπεν, αφού δεν παίζει την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ. Μπροστά μπορεί να πάμε σε μια διαφορετική τριάδα, μην δούμε και τον Αϊτόρ. Ο Μαντσίνι θα γυρίσει, αν είναι καλά ο Βέρμπιτς μπορεί να παίξει, ενώ στην επίθεση θα δούμε τον Σπόραρ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι, πιο δύσκολο από εκείνο με τον Πανσερραϊκό, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει προσοχή, με τον Τερίμ να την προετοιμάζει κατάλληλα. Αν πετύχει νωρίς το γκολ, θα είναι πιο εύκολο μετά το ματς. Όσο δεν σκοράρει, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Ιωαννίδης δεν έπαθε υποτροπή στο ματς των «πράσινων» με τον Ατρόμητο, αλλά είχε ένα άλλο θέμα και έμεινε εκτός αποστολής το τελευταίο διάστημα, ωστόσο από μεθαύριο θα επανέλθει.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει τα επόμενα τρία ματς στην έδρα του, έχοντας την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας τον ΟΦΗ, για να δει στη συνέχεια πόσο κοντά θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags