Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σχέδιο νίκης του Τερίμ: Σένκεφελντ για βασικός με Λαμία - Απόφαση για τερματοφύλακα και εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 00:17:00

Το σχέδιο νίκης του Τερίμ: Σένκεφελντ για βασικός με Λαμία - Απόφαση για τερματοφύλακα και εξτρέμ!

Sportdog Team
Το σχέδιο νίκης του Τερίμ: Σένκεφελντ για βασικός με Λαμία - Απόφαση για τερματοφύλακα και εξτρέμ!

Οι Πράσινοι παίζουν κόντρα στη Λαμία και ο Φατίχ Τερίμ είναι αποφασισμένος να κάνει ευρύ ροτέισον. 

Για την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο μετά από σχεδόν 2,5 μήνες, αλλά και όλη την προετοιμασία ενόψει της αυριανής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Όσα είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ:

«Σημαντικό το γεγονός ότι θα έχει επιτέλους τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του. Θα πρέπει όλοι να προσέχουν τα πάντα στη Λεωφόρο και να... κοιτούν τον διπλανό τους. Οποιαδήποτε τιμωρία μπορεί να είναι καταστροφική για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το νταμπλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς - "Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες - Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ"!

Για την ενδεκάδα με Λαμία: «Θα πάει σε αρκετές αλλαγές ο Τερίμ. Δεν αποκλείω τον Λοντίγκιν να ξεκινά βασικός. Πιθανότατα Ούγκο, Ακαϊντίν στα στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και Σένκεφελντ. Ίσως Ζέκα να παίξει εξάρι. Ανοικτό των εξτρέμ. Έχουν πιθανότητες Βέρμπιτς, Λημνιός, Μαντσίνι, ίσως δούμε και ο Αϊτορ. Λογικά θα πάρει ανάσες ο Γέντβαϊ, δεν αποκλείω να κοπεί από την αποστολή για να πάρει ανάσες. Γνωρίζει τα δυνατά σημεία της Λαμίας ο Τερίμ. Αυτά τα μικρομεσαία ματς κάνουν τη διαφορά. Ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags