Facebook Pixel Απίστευτα... γαλλικά Μπέου προς τους διαιτητές στο ματς με Κηφισιά
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 22:48:00

Και λίγοι ήταν οι τρεις μήνες τιμωρία! Απίστευτα... γαλλικά Μπέου προς τους διαιτητές στο ματς με Κηφισιά

Sportdog Team
Και λίγοι ήταν οι τρεις μήνες τιμωρία! Απίστευτα... γαλλικά Μπέου προς τους διαιτητές στο ματς με Κηφισιά

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας τιμωρήθηκε με τρεις μήνες τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για την συμπεριφορά που είχε κατά διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.

Super League: Με τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την συμπεριφορά του στον αγώνα με την Κηφισιά, ενώ παράλληλα καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ, με το σκεπτικό της τιμωρίας να γίνεται γνωστό και να δίνονται στη δημοσιότητα τα όσα είπε προς τους διαιτητές του αγώνα.

«1) Στο 13’ λεπτό του αγώνα ο Υπεύθυνος ομάδας της πρώτης εγκαλουμένης Α. ΜΠΕΟΣ εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και απευθυνόμενος στην κερκίδα και τους παρατηρητές αγώνα είπε: «Είναι 10 άτομα στην κερκίδα; Φώναξε τον αστυνομικό διευθυντή και τον εισαγγελέα. Εμείς δεν βγαίνουμε από το γήπεδο. Πόσοι είναι αυτοί, 30 άτομα; Εμείς είμαστε 15 άτομα. Τους μπράβους τι τους έφερες ρε/ Να μου κλα… μια μάντρα αρχ… τα μουν…α; Έφεραν μπράβους εδώ τα μουν…α. Φέρε και τα μπραβάκια κάτω να τα δω», με αποτέλεσμα την καθυστερημένη επανέναρξη του αγώνα διότι ο 2ος εγκαλούμενος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο.

2) Στα 51’, 59’ και 60’ λεπτά του αγώνα, ο Α. ΜΠΕΟΣ, ευρισκόμενος στις κερκίδες του γηπέδου όρθιος μπροστά στα κάγκελα, απευθυνόμενος συνέχεια στον διαιτητή του αγώνα του έλεγε: «Πουλικίδη απατ… με τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε», «Ρε Πουλικίδη βρωμ..., ρε που… Πουλικίδη», «Ρε που.. Πουλικίδη γ.. την πουτ… σου, γ… τον Διαμαντίδη και τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε».

Στη συνέχεια στο 84’ λεπτό του αγώνα ο Α. Μπέος είπε: «Είναι το τελευταίο σου παιχνίδι και θα σε τελειώσει ο Μάνταλος που σε όρισε, αυτός που το παίζει προστάτης σου, εργαλεία και μαριονέτες».

Για τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου ότι άτομα στην εξέδρα ήταν περισσότερα από τα προβλεπόμενα, ο Αναστάσιος Δάτσκος αναφέρει ότι… «ούτε ο διαιτητής, ούτε ο παρατηρητής τον επιβεβαιώνουν, αλλά αντίθετα, τόσο στην έκθεση του παρατηρητή, όσο και στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι τα άτομα που είχαν εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση ήταν τα προβλεπόμενα και είχαν ελεγχθεί, σύμφωνα με τις καταστάσεις των ομάδων και τις διαπιστεύσεις, ενώ στις κερκίδες βρίσκονταν μόνο τα προβλεπόμενα άτομα»
Όσον αφορά την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου, ειπώθηκε πως δεν πρέπει να τιμωρηθεί αφού είχε αποβληθεί και τα όσα είπε στον διαιτητή, τα είπε με την ιδιότητα του φιλάθλου.

«Ο εν λόγω ισχυρισμός προβάλλεται αλυσιτελώς, διότι στο φύλλο του αγώνα, δεν αναγράφεται η ως άνω τιμωρία του δεύτερου εγκαλούμενου και δεν επικυρώθηκε αυτή από το Πειθαρχικό Όργανο επομένως δεν τίθεται θέμα απώλειας της ιδιότητά του. Άλλωστε, ακόμα και αποβολή με κόκκινη, σ’ έναν αγώνα δεν θα οδηγούσε σε απώλεια της ιδιότητας του εγκαλούμενου, διότι η ιδιότητα του αξιωματούχου – υπεύθυνου ομάδας και Προέδρου της πρώτης εγκαλούμενης δεν απολύεται. Τέλος, οι εγκαλούμενοι ισχυρίζονται, ότι στην ως άνω υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή προέβη ο δεύτερος εγκαλούμενος από δικαιολογημένη αγανάκτηση
», αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς - "Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες - Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags