Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσακίρης και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Κηφισιάς: «Αύριο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων. Ερωτηματικά υπάρχουν στην ενδεκάδα, κυρίως στα μετόπισθεν. Μεσοεπιθετικά έχει πολλές επιλογές, υπάρχουν και μερικοί σίγουροι. Θα πρέπει να περιμένουμε την Κυριακή για να δούμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα».

Για τις απουσίες: «Δεν υπάρχει ματς που να μην έχει απουσίες η ΑΕΚ, πρέπει να ζήσει με αυτές γιατί θα συνεχίσει να έχει. Ευτυχώς είναι ένας βατός αντίπαλος η Κηφισιά, όμως δεν υπάρχει εύκολο ματς αν δεν παίξεις για να το κερδίσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς - "Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες - Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ"!

Για τον Αραούχο: «Δεν έχει κοστίσει μέχρι στιγμής το ότι δεν είναι τόσο φορμαρισμένος λόγω Τσούμπερ. Σίγουρα θέλει να τον περιμένει να έρθει στο 100%, είναι ένας πολύ σημαντικός και επιδραστικός ποδοσφαιριστής. Όσο περνάει ο καιρός, θα πλησιάζει στον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται, αλλά πρέπει να πάρει ματς, κάτι που είναι δύσκολο γιατί ο Αλμέιδα είναι απόλυτα δίκαιος».

Ακούστε το ηχητικό: