Facebook Pixel Βρήκε ήδη.. αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 14:45:00

Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

Δύο παίκτες που έρχονται Ελλάδα μόνο λόγω του Ματίας! Στην Ένωση δεν χάνουν χρόνο και ψάχνουν ήδη από τώρα τη Λατινική Αμερική, ώστε να έχουν έτοιμη λίστα αντικαταστατών σε πιθανή αποχώρηση. Το scouting έχει εντοπίσει δύο εξαιρετικές περιπτώσεις επιθετικών χαφ...

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεγάλες ομάδες σταματούν να ψάχνουν για λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν τα ρόστερ τους. 

Για αυτό, άλλωστε, θεωρούνται/είναι μεγάλοι αθλητικοί οργανισμοί, καθώς ακόμα και εκτός μεταγραφικής περιόδου έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε ποδοσφαιριστές με προοπτική. Στην περίπτωση της ΑΕΚ, μάλιστα, που ο Ματίας Αλμέιδα έχει πάρει τα κλειδιά τού ποδοσφαιρικού τμήματος στο σπίτι και έχει αποδείξει ότι "κόβει" το μάτι του όταν ψάχνει για παίκτες, υπάρχει σαφώς ένα προβάδισμα παραπάνω!

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ματίας έχει επαφές σε πρωταθλήματα όπως αυτά της Αργεντινής, του Μεξικού, του MLS, αλλά και της Ιταλίας και της Ισπανίας. Να μείνουμε, όμως, στο Μεξικό, καθώς από εκεί έρχεται η πληροφορία που μάθαμε.

Γιατί ο Αργεντινός προπονητής έχει μαρκάρει δύο ονόματα στη λίστα του, που φέτος βγάζουν μάτια με τη φανέλα της Τίγκρες, και φυσικά υπάρχει κινητικότητα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίκτες; Διαβαστε ονόματα!

ΜΠΡΟΥΝΕΤΑ: Είναι 26 ετών, διεθνής με την U23 της Αργεντινής, με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027. Παίζει, κυρίως, ως επιθετικός χαφ (αλλά και αριστερος εξτρεμ) και φέτος έχει 13 γκολ και 13 ασίστ, γεγονός που έχει εκτοξεύσει το market value στα 10 εκατ. ευρώ. Δύσκολη περίπτωση αλλά, αν μεσολαβήσει ο Αλμέιδα, μπορεί να βρεθεί λύση με συνιδιοκτησία. Προφανώς η περίπτωσή του είναι εξαιρετική και μόνο τυχαία δεν τον έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της Ένωσης.

ΙΜΠΑΝΙΕΣ: 29 ετών, Αργεντινός, με θητεία στην Ατλέτικο Μαδρίτης, διανύει εξαιρετική σεζόν ως επιθετικός με 10 γκολ. Έχει market value στα 5,5 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να παραχωρηθεί και με λιγότερα. Θα μπορούσε να έρθει για να πάρει ρόλο βασικού στην ΑΕΚ, αν υπάρξει θέμα με επιθετικό στην Ένωση - Για παράδειγμα αν πωληθεί ο Γκαρσία ή αν αλλάξει κάτι με το στάτους του Αραούχο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Κούγια για Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς - "Υποχείρια της ΑΕΚ 4 ομάδες - Να ανησυχεί ο ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags