Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου On camera: "Ήμασταν αφελείς μη πω τίποτα άλλο" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 23:05:00

Λουτσέσκου On camera: "Ήμασταν αφελείς μη πω τίποτα άλλο - Όλες οι φάσεις του Ολυμπιακού" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ρουμάνος ζήτησε να μην γκρεμίσουν στον Δικέφαλο ό,τι έχτιζαν τόσους μήνες!

Την πρώτη φετινή του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη το βράδυ της Κυριακής (18/02) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο «δικέφαλος του βορρά» απόψε ήταν αφελής και... αδιάβαστος, τονίζοντας πάντως πως δεν πρέπει να «ισοπεδωθεί» η δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Η εικόνα η σημερινή κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, ειδικά στα δυο πρώτα γκολ. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν εκμεταλλευθήκαμε, ενώ εκείνες του Ολυμπιακού κατέληξαν στα δίχτυα. Σήμερα κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα είναι αυτή, προσπαθούσαμε να πιέσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 1-1 θα ήταν διαφορετικά. Τα δυο τελευταία γκολ μας βρήκαν σε μια μεταβατική άμυνα που γυρίζαμε. Μας βρήκαν στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, έτσι και το αποψινό.

Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε πολύ. Η εικόνα είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε με το τρανζίσιόν μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πολύ επιθετικοί, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και ήμασταν όμως αφελείς στις φάσεις των γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε ότι έχουμε κάνει τόσο καιρό στην άκρη. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags