Facebook Pixel Οργή της οικογένειας του Άλκη: «Σιχαμερό πανό στην Τούμπα» (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 14:46:00

Οργή της οικογένειας του Άλκη: "Σιχαμερό πανό στην Τούμπα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οργή της οικογένειας του Άλκη: "Σιχαμερό πανό στην Τούμπα" (ΦΩΤΟ)

Ένα πανό που βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η αφορμή να ξεσπάσει στα social media, ο δικηγόρος του Άλκη Καμπανού.

Γιάννης Πουλτσίδης: Οργή από τον δικηγόρο της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, που με ανάρτηση στα social media έκανε λόγο για «πανό ντροπής» στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος σε αυτό που έγραφε “Στο όνομα του ΠΑΟΚ”, για το οποίο θεωρεί πως είναι σαφής η αναφορά στη “Δομή Εις Το Ονομα Του Άλκη”.

Είναι γνωστό ότι μετά την αποτρόπαια και άνευ κινήτρου ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Αλκιβιάδη Καμπανού και τις 2 απόπειρες δολοφονίας σε βάρος των φίλων του, δημιουργήθηκε η «ΔΟΜΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ» με μοναδικό γνώμονα την εξάλειψη οπαδικής βίας.

2 χρόνια μετά, και ενώ όλοι ευαγγελίζονται την πάταξή της, καταδικάζουν κάθε φαινόμενο οπαδικής βίας και υποκουλτούρας και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό του Αλκη μας, οι γνωστοί άγνωστοι αναρτούν ένα σιχαμερό πανό με τίτλο «στο όνομα του ΠΑΟΚ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «επιβληθούν» και να εξαιρούν τη «γενναία» πράξη των δραστών της δολοφονίας σε βάρος του Αλκη.

Και όλα αυτά όταν μια οικογένεια – κόσμημα, δεν προκάλεσε ποτέ αλλά αντίθετα αποπειράθηκε να ενώσει και να συγχωρήσει αυτούς που κατακρεούργησαν το παιδί τους.

Αυτό το πανί με αυτόν τον τίτλο έμεινε αναρτημένο για 90 και πλέον λεπτά και το έβλεπε όλη η Ελλάδα.

Δε θα δεχτώ να ακούσω, ούτε να διαπραγματευτώ αν το σύνθημα είχε αυτό το σκοπό, γιατί φυσικά, υπήρχε η κάλυψη-απόκρυψη προς αποφυγή ποινικά κολάσιμων πράξεων.

Μια λέξη μόνο: ΝΤΡΟΠΗ, έγραψε ο Γιάννης Πουλιτσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιάβαστος ξανά ο Λουτσέσκου - Καταντάει εμμονή με Τζίμα - "Κρύβεται" το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δύο χρόνια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags