Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Κετσετζόγλου για Ολυμπιακό: "Πιο επικίνδυνος σε σχέση με ΠΑΟΚ, έχει πλέον σοβαρό προπονητή"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 13:10:00

Ατάκα Κετσετζόγλου για Ολυμπιακό: "Πιο επικίνδυνος σε σχέση με ΠΑΟΚ, έχει πλέον σοβαρό προπονητή"

Sportdog Team
Ατάκα Κετσετζόγλου για Ολυμπιακό: "Πιο επικίνδυνος σε σχέση με ΠΑΟΚ, έχει πλέον σοβαρό προπονητή"

Το σχόλιο του ρεπόρτερ για την πρωτιά της ΑΕΚ και τις αλλαγές στους Ερυθρόλευκους.

Το δικό του σχόλιο για την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το χθεσινό παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολα. Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι και για τον κόσμο που επέστρεψε στο γήπεδο. Δεν υπη΄ρχε ούτε ένα καπνογόνο ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Ένα ημίχρονο που θύμισε το περσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, με μοναδική διαφορά πως η Κηφισιά έπαιζε με λιγότερο παίκτη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λιβάι έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό είναι πολύ καλό. Αλλά είναι και ο Ελίασον, και ο Πήλιος είναι δείχνει πως είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ΑΕΚ. Στο κέντρο, ο Γιόνσον παρά την απουσία του Σιμάνσκι δείχνει πως δεν έχει κανένα θέμα. Οι παίκτες από τον πάγκο δείξουν να δείξουν την αξία τους, όπως ο Λιούμπιτσιτς που μπήκε και έβαλε γκολ. Είναι σε καλό φεγγάρι η ΑΕΚ, όπως είχαμε προβλέψει πως θα υπάρξει αλλαγή, και θα μπορεί να δουλέψει πιο ήρεμα ο Αλμέιδα. Αυτό φαίνεται στο παιχνίδι της, στις δυνάμεις της και την ένταση που βγάζει στο παιχνίδι της», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για το κομμάτι της στατιστικής και τις ευκαιρίες που έκανε η Ένωση μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων.

«Παρότι η ΑΕΚ πέρασε πρώτη, το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ήταν το τρίτο στην προτίμησή μου. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πλέον έναν σοβαρό προπονητή, έχει το ρόστερ και ενισχύθηκε με στόπερ και είναι πιο επικίνδυνος στο φινάλε του πρωταθλήματος, και για εμένα είναι πιο επικίνδυνος σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει τη δουλειά της να κάνει το 3/3 στα επόμενα ματς, με Λαμία, με ΠΑΣ μέσα και με Άρη», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: ’’Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προπονητή’’ - Κάλεσμα σε Σαββίδη - Αλαφούζο κατά της... ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags