Facebook Pixel Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Πιάστηκε αδιάβαστος με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 00:05:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Αδιάβαστος με Ολυμπιακό - Δεν γίνεται να εμφανίζεσαι έτσι στα ντέρμπι"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Αδιάβαστος με Ολυμπιακό - Δεν γίνεται να εμφανίζεσαι έτσι στα ντέρμπι"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφσαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμιπιακό.

Φιλώτας Πέλλιος: το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος και πρόεδρος των βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ και μίλησε για την αγωνιστική εικόνα το Δικεφάλου στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και τον... μαραθώνιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει μπροστά του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League.

«Ο ΠΑΟΚ τα έχει όλα, αλλά πιάστηκε αδιάβαστος στα τρία ντέρμπι, με τον αντίπαλο να προλαβαίνει και να μας διαβάζει καλύτερα παρασύροντας την ομάδα εκεί που ήθελαν , με τον ΠΑΟΚ να κάνει 8-9 αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να γίνεται. Χθες, ο καινούργιος προπονητής του Ολυμπιακού έστησε την ομάδα του έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάση με τον Λουτσέσκου να πιάνεται αδιάβαστος.

Αν πάρουμε τα τρία ντέρμπι, τέσσερα μαζί με τον Άρη, δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση. Έπρεπε να υπάρξει προγραμματισμός για το πότε θα εμφανίσει ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική του κοιλιά, κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Για εμένα δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, αρκεί να το δείξει εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεν γίνεται να είσαι πρώτος όλη τη χρονιά και στα ντέρμπι να εμφανίζεσαι έτσι», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένη" με την 4άρα η Μαρίνα: Περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη φυσούνα της Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags