Facebook Pixel ΟΦΗ: Ατακάρες Τοπαλίδη για Δέλλα! Έχει στοιχεία Ρεχάγκελ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-22 06:14:00

Ατακάρες Τοπαλίδη για Δέλλα! Έχει στοιχεία Ρεχάγκελ – Πάντα τον πίστευε ο Ότο

Sportdog Team
Ατακάρες Τοπαλίδη για Δέλλα! Έχει στοιχεία Ρεχάγκελ – Πάντα τον πίστευε ο Ότο

Αποθέωση από τον βοηθό του Γερμανού που έχει συνεργαστή με τον νέο προπονητή του ΟΦΗ.

Το πρόσωπο των ημερών από τη Δευτέρα όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει γίνει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο "Κολοσσός"  βέβαια  δεν έχει ανάγκη την διαφήμιση μιας και θα είναι πάντα ένας ήρωας για τον αθλητισμός της χώρας και ένας...legend του 2004, ωστόσο δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε πως η επιστροφή τους στους πάγκους...έκανε κρότο με τον ΟΦΗ που βρισκόταν σε απίστευτα κακό timing να κερδίζει με απίστευτο ξέσπασμα και επίσης απίστευτο πρώτο μέρος με 4-0 τον Πανσερραϊκό!

Κρίναμε λοιπόν πως θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα φάση το σχόλιο ενός ανθρώπου που έχει συνεργαστεί με τον νέο τεχνικό του ΟΦΗ, τον συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ στο Euro 2004, τον Γιάννη Τοπαλίδη και πραγματικά αξίζει να κρατήσουμε όσα μας είπε για το neakriti.gr. Μάλιστα τον ακούσαμε χωρίς  παρέμβαση αφού τα λόγια του, ήταν λόγια καρδιάς. Με την επισήμανση ότι του ζητήσαμε...τη γνώμη του σπουδαίου Γερμανού προπονητή, για τον ποδοσφαιριστή του αλλά και να μας δώσει το στίγμα του για την επίδραση της φιλοσοφίας Ρεχάγκελ πάνω στον σημερινό προπονητή Δέλλα...

"Φυσικά και είδα πόσο καλά τα πήγε ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Τραϊανού! Ξέρω πως προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα! Θέλω να σας πω ότι ακόμα είναι νωρίς αλλά ο Τράι ήταν ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο όταν έπαιζε, ένας κουμανταδόρος της άμυνας και των συμπαικτών του, μια σπουδαία προσωπικότητα! Ο κύριος Ρεχάγκελ τον πίστευε πολύ, εκτιμάει πολύ όλο το πακέτο που έχει ο Δέλλας και πρέπει να σας πω ότι σαν προπονητής  ο Τράι έχει πάρει πράγματα από τον Ότο και κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν φοβάται!"

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάντηση Καραλή για Καρλίτος! «Προπαγανδιστές - Ήμαρτον με τις αθλιότητες» - Ζητείται ψεύτης...

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags