ΠΑΟΚ: Ο σοβαρός τραυματισμός του Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στις μυικές ίνες του και είναι αρκετά πιθανό να οδηγηθεί και στο χειρουργείο, έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο λόγος; Η διαχείριση του προβλήματος του έμπειρου στόπερ από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας.

Οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας επέτρεπαν στον Εκόνγκ να αγωνίζεται με πρόβλημα σε όλο το Κόπα Αφρικα (είχε πρόβλημα από το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι και τον τελικό!), χωρίς μάλιστα να έχουν ενημερώσει και τον επίσημο ΠΑΟΚ για το μέγεθός του. Φυσικά, μεγάλη ευθύνη φέρει και ο ίδιος ο παίκτης και ο ατζέντης του που επίσης δεν φρόντισαν να μεταφέρουν σωστή ενημέρωση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το πρόβλημα τραυματισμού και την διαχείρισή του, αλλά σε πρώτη φάση, στην Τούμπα έχουν αποφασίσει πρώτα να ξεκαθαρίσουν πλήρως το τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του 30χρονου στόπερ και την αποθεραπεία του και στην συνέχεια να έχουν μία αναλυτική συζήτηση μαζί του και ενδεχομένως να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις.

Στην παρούσα φάση, πάντως, επικεντρώνονται σε κινήσεις που θα κάνουν σε βάρος της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας, που πιθανότατα θα αφορούν στην αξίωση αποζημίωσης για την ζημία που υφίσταται η ομάδα με την απώλεια του Εκόνγκ μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!