Facebook Pixel ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Σωτήρης Τσιλούλης - Γι’ αυτό δεν έπαιξε με Λαμία!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 21:13:00

Αποκάλυψη: Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης! Γι’ αυτό δεν έπαιξε με Λαμία - DEAL μετά τη Λεωφόρο

GOALάρες by Εvaggelistis
Αποκάλυψη: Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης! Γι’ αυτό δεν έπαιξε με Λαμία - DEAL μετά τη Λεωφόρο

Μετά τον Παναθηναϊκό πήρε διετές με καλές αποδοχές! Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το "οκ" και ο Έλληνας άσος, που την προηγούμενη αγωνιστική... σόκαρε το Τριφύλλι, θα φοράει από το καλοκαίρι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σωτήρης Τσιλούλης, ο πρώτος για την ΑΕΚ!! Έξυπνη βόμβα!!! Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να αποτελεί παρελθόν και η καλοκαιρινή να απέχει 4 μήνες αλλά η Πρωταθλήτρια εκτός από την προσπαθεία της για back to back τίτλου προχωράει τον προγραμματισμό της και για την ομάδα της νέας περιόδου. Έχοντας κάποιους συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους όπου μπορεί τους κλείνει άμεσα. Κάπως έτσι τον προηγούμενο μήνα αγοράστηκε στην εκπνοή του παζαριού ο Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά και πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε τον 29χρονο δεξιό εξτρέμ της Λαμίας!!

Ο Τσιλούλης, εκ των κορυφαίων της Λαμίας και είναι στην θέση του από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν (21 συμμετοχές/5γκολ/3ασίστ), έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο και μπορούσε να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, από την στιγμή που μπήκε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Όπως και έγινε, με τον 29χρονο εξτρέμ να έχει προτάσεις από ομάδες, ελληνικές και του εξωτερικού αλλά να υπογράφει στην ΑΕΚ.

Η τελευταία κινήθηκε άμεσα αυτή την εβδομάδα και παρότι υπήρχε ήδη προφορική συμφωνία την επίσπευσε και πήρε την υπογραφή του σε 2ετές συμβόλαιο. Το έκανε από την στιγμή που ενημερώθηκαν στην ΑΕΚ οτι μπήκε άλλη ομάδα του Big 5 στο... κόλπο μετά το γκολ του Τσιλούλη κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Η εξέλιξη αυτή άλλωστε, πως ο Τσιλούλης υπέγραψε στην ΑΕΚ, αποτέλεσε και τον λόγο της ξαφνικής απουσίας του από την σημερινή αναμέτρηση στο "Αθανάσιος Διάκος", εκεί που οι κιτρινόμαυροι έκαναν... παρέλαση κερδίζοντας άνετα με 3-1! Με τους γηπεδούχους να παίζουν χωρίς την επιθετική τους τριπλέτα, Τσιλούλης/Καρλίτος/Μαρτίνεθ...

Για να κινηθεί η ΑΕΚ και να κλείσει από τώρα τον Τσιλούλη δείχνει δυο πράγματα: πρώτον, πως το καλοκαίρι θα ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ. Και δεύτερον, πως ο Τσιλούλης πήρε προφανώς και την έγκριση του Ματίας Αλμέιδα, για μια τέτοια κίνηση. Με τον Τσιλούλη να υπογράφει 2ετές συμβόλαιο, με συνολικές καθαρές αποδοχές 360.000 ευρώ!!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν αντέξουν, θα τους... τσακίσει ο Ολυμπιακός - Σε κίνδυνο μέχρι και η ΑΕΚ - Το εντυπωσιακό 91% του Τσικίνιο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags