Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν αποκλείεται του Λοντίγκιν με Κηφισιά - Τα πλάνα 11άδας από Τερίμ - "Όλα τα ματς τελικοί"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 09:37:00

Δεν αποκλείεται του Λοντίγκιν με Κηφισιά - Τα πλάνα 11άδας από Τερίμ - "Όλα τα ματς τελικοί"

Sportdog Team
Δεν αποκλείεται του Λοντίγκιν με Κηφισιά - Τα πλάνα 11άδας από Τερίμ - "Όλα τα ματς τελικοί"

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με την Κηφισιά, όπως τα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αφού αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα απουσιών που έχει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ και Μπερνάρ, μίλησε για τα πλάνα ενδεκάδας που κάνει ο Τούρκος τεχνικός, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να παίζει ο Λοντίγκιν, αλλά και ο Λημνιός στο ένα άκρο της επίθεσης.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο «στραβοπάτημα» μετά την γκέλα κόντρα στη Λαμία, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να βοηθήσει τον Τερίμ, δίνοντάς του το δικαίωμα να κάνει τη διαχείριση που πρέπει, ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Άρη, η οποία ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού - Δίνει 3.5 εκατ. ο Αλαφούζος - "Θέλει να φύγει ο Ντραγκόφσκι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags