Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα Τερίμ με Κηφισιά
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 14:09:00

Η πιθανή ενδεκάδα Τερίμ με Κηφισιά - Πιθανό για Σένκεφελντ, Λοντίγκιν - Αυτός στην επίθεση

Sportdog Team
Η πιθανή ενδεκάδα Τερίμ με Κηφισιά - Πιθανό για Σένκεφελντ, Λοντίγκιν - Αυτός στην επίθεση

Τα πλάνα του Τούρκου τεχνικού για το αποψινό ματς στη Λεωφόρο.

Στο μεγάλο «πρέπει» του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς με την Κηφισιά στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», ο έμπειρος ρεπόρτερ, τόνισε ότι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη από τη μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και να είναι αφοσιωμένος στο αποψινό ματς.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό. Δίνουν το 100% οι αντίπαλοι του, αλλά πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος και να πάρει τη νίκη. Δεν υπάρχει ο τελικός στο μυαλό κανενός. Με αυτόν θα ασχοληθούν στις 18 Μαϊου.»

Αναφορικά με την ενδεκάδα, προανήγγειλε ότι ο Φατίχ Τερίμ, θα προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ μίλησε για τους τραυματίες: 

«Αναμένονται αλλαγές. Δεν αποκλείεται να παίξει ο Λοντίγκιν, για να καθαρίσει το μυαλό του Ντραγκόφσκι που είχε μια πολύ φορτισμένη βραδιά την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ. Πιθανή η επιστροφή του Σένκεφελντ, αν πάρει ανάσες ο Αράο θα έχει τον Ούγκο δίπλα του. Μλαντένοβιτς αριστερά. Ο Ρούμπεν, με Βιλένα και Μπακασέτα. Κορυφή εκτιμώ ότι θα είναι ο Ιωαννίδης και παίζονται οι θέσεις στα εξτρέμ. Πιθανό να δούμε Λημνιό με Μαντσίνι», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε:

«Μικρή πιθανότητα να επιστρέψει μόνο ο Τσέριν για Άρη. Δεν βλέπω κανέναν άλλον να επιστρέφει. Ο Τζούριτσιτς είναι σε καλύτερο δρόμο, αλλά δύσκολο να προλάβει το ματς της Τετάρτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού - Δίνει 3.5 εκατ. ο Αλαφούζος - "Θέλει να φύγει ο Ντραγκόφσκι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags