Facebook Pixel Κοιτάει μόνο τον Βόλο ο Μάντζιος - Αυτούς ετοιμάζει για βασικούς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 16:49:00

Κοιτάει μόνο τον Βόλο ο Μάντζιος - Αυτούς ετοιμάζει για βασικούς - Λύνονται τα... χέρια του

Sportdog Team
Κοιτάει μόνο τον Βόλο ο Μάντζιος - Αυτούς ετοιμάζει για βασικούς - Λύνονται τα... χέρια του

Οι Κίτρινοι είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας και ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Άρης: Το διάστημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια κράτησε σχεδόν 1,5 μήνα, η εβδομάδα που μας πέρασε όμως ήταν πιο… χαλαρή για τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του, υπό την έννοια ότι δεν υπήρχε μεσοβδόμαδο ματς.

Αυτή η σταθερά, έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Άρη να καταστρώνει το πλάνο του με μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Σε αυτό θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι πλέον έχει περισσότερες επιλογές παικτών.

Στη σημερινή (25/2, 19:30) αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο, ο Μάντζιος δεν προτίθεται και δεν έχει λόγο να κάνει rotation. Κατά κύριο λόγο θα βασιστεί στους βασικούς για να τελειώσει και μαθηματικά με την «πεντάδα» κι αν βολέψει η εξέλιξη του ματς, ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής σε Ζουλ, Τζούρασεκ και Ανσαριφάρντ, που επιστρέφουν από τραυματισμούς.

Με αυτά ως δεδομένα και σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, στην άμυνα, οι τέσσερις από τους πέντε είναι μάλλον “σίγουροι”. Ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Οντουμπάτζο, αριστερό ο Φεράρι κι ένας από τους δύο στόπερ ο Μπράμπετς. Παρτενέρ του θα είναι είτε ο Βέλεθ, είτε ο Ρόουζ.

Στα χαφ, Νταρίντα, Βερστράτε και ο Μάνου Γκαρθία λίγο πιο μπροστά έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην επίθεση, ο Μορόν θα είναι στην κορυφή, ο Σουλεϊμάνοφ δεξιά κι ένας εκ των Σαβέριο ή Μπένετ αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟ και Ολυμπιακός θέλουν τον παίκτη-έκπληξη της Εθνικής - Τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Μπαρτζώκας"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags