Facebook Pixel Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου! Αυτό έφερε την ανατροπή του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 19:10:00

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου! Αυτό έφερε την ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (BINTEO)

Sportdog Team
Απόλυτα ευχαριστημένος ο Λουτσέσκου! Αυτό έφερε την ανατροπή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (BINTEO)

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά και τη νίκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε τη νίκη στο Αγρίνιο, με ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε τις βοήθειες που πήρε η ομάδα από τις αλλαγές που έγιναν.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω πως αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10' του παιχνιδιού είχαμε μία καλή εικόνα, ενδεχομένως το 1-0 του Παναιτωλικού να δείχνει ότι είχαμε μία πίεση. Είχαμε ευκαιρίες με δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα πράγματα έγιναν πιο απλά σκοράροντας για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συμβολή των αλλαγών: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο μετά το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, παίξαμε 120', ένα καλό παιχνίδι, υπήρχε απογοήτευση. Είναι φυσιολογικό να παρουσιαστούμε με κάποιες αλλαγές σήμερα, παίκτες από τον πάγκο με ενέργεια και εμπειρία βοήθησαν για να πάρουμε το παιχνίδι», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΠΑΟ και Ολυμπιακός θέλουν τον παίκτη-έκπληξη της Εθνικής - Τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Μπαρτζώκας"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags