Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος Αθανασίου: "Με τέτοια εικόνα ο ΠΑΟ δεν θα μπορέσει καν να διεκδικήσει τον τίτλο"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 11:24:00

Ξεκάθαρος Αθανασίου: "Με τέτοια εικόνα ο ΠΑΟ δεν θα μπορέσει καν να διεκδικήσει τον τίτλο"!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Αθανασίου: "Με τέτοια εικόνα ο ΠΑΟ δεν θα μπορέσει καν να διεκδικήσει τον τίτλο"!

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ποδοσφαιρικό και όχι πνευματικό αλλά και ότι αν δεν βελτιωθεί άμεσα, θα χάσει τη δυνατότητα να πάει για πρωτάθλημα!

Θέμα ακόμα και διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος από πλευράς Παναθηναϊκού, αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, έθεσε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα. Δεν του προέκυψε χθες, ξαφνικά, την ίδια εικόνα και με τον ΠΑΟΚ και με τη Λαμία. Από τη στιγμή που δεν λαμβάνεις τα μηνύματα ότι πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά, τότε δεν θα σου βγει κάποια στιγμή και μετά θα πατήσεις το κουμπί του πανικού. Έχει πετάξει τέσσερις βαθμούς με τους οποίους θα ήταν πρώτος και αν δεν κάνει το 2Χ2 θα μπει στα playoffs όντας το απόλυτο αουτσάιντερ. Χωρίς να αποκλείεται να είναι και τέταρτος.

Με αυτή την εικόνα πάντως, ο Παναθηναϊκός όχι δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα φτάσει να το διεκδικήσει καν. Ξαναλέω ότι τα δύο ματς που μένουν είναι τελικοί, δίχως ίχνος υπερβολής Θεωρώ πάντως περισσότερο ποδοσφαιρικό παρά πνευματικό το ζήτημα», ανέφερε σχετικά.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, στα ματς με τους «μικρούς» επί Τερίμ, το «τριφύλλι» δείχνει μια μπλαζέ νοοτροπία, μια αφελέστατη διαχείριση των πραγμάτων, όχι σωστά προετοιμασμένο, ενώ εμφανίστηκε και χθες πνευματικά ανέτοιμο παρότι έπαιξε πιο ορθολογικά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Λαμία.

Παράλληλα, ο Αθανασίου σημείωσε πως όταν φτάνει να είναι ο Λοντίγκιν ο MVP του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσει κανείς για το χθεσινό 1-1.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags