Facebook Pixel Έτσι σχολίασε τη συμφωνία Τσιλούλη-ΑΕΚ ο Κετσετζόγλου
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 12:13:00

Έτσι σχολίασε τη συμφωνία Τσιλούλη-ΑΕΚ ο Κετσετζόγλου - "Επιλογή Αλμέιδα, παίζει σε 3-4 θέσεις"

Sportdog Team
Έτσι σχολίασε τη συμφωνία Τσιλούλη-ΑΕΚ ο Κετσετζόγλου - "Επιλογή Αλμέιδα, παίζει σε 3-4 θέσεις"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη φόρμα της ΑΕΚ και τη συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη.

Σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι λίγο πριν την τελική ευθεία της σεζόν κρίνει την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, η ΑΕΚ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία με 19-4 γκολ και τα τρία από αυτά τα γκολ τα δέχτηκε όταν ήταν με τρία μπροστά. Έχει διορθώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά της και πλέον δεν χαλαρώνει. Μπορεί πλέον να κάνει μια εβδομάδα κανονικής προπόνησης, χωρίς έξτρα παιχνίδια, κάτι που είναι ένα ατού σε σχέση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», σημείωσε.

Σχετικά με τη συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη είπε: «Είναι επιλογή του Αλμέιδα και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει στο μυαλό του για το πώς θα τον αξιοποιήσει. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι ποτέ αργά, γιατί είναι 29 ετών. Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει σε 3-4 θέσεις και μπορεί να πιέσει ψηλά. Δεν θεωρώ ότι έρχεται για να πάρει τη θέση του Άμραμπατ, αν φύγει ο Μαροκινός που δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι’ αυτό. Ο Αλμέιδα έχει δείξει ότι θέλει να έχουν ρόλο όλοι οι παίκτες στο ρόστερ, οπότε είναι η ευκαιρία του να κάνει κάτι».

Όσο για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ; «Η μόνη πιθανή επιστροφή είναι του Λιβάι, τον Γκατσίνοβιτς τον βλέπω πιο πολύ για τα playoffs. Λογικά δεν θα είναι ούτε με τον Άρη την Κυριακή διαθέσιμος. Μπορεί να αγωνιστεί ο Σιμάνσκι, πιστεύω πως θα γίνει ένα μικρό ροτέισον».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Τσιλούλη: Τα "νόμιμα", τα (μη) ηθικά και ο... Βόκολος - Τα "πήρε" ο Καρπετόπουλος, ατάκες Χελάκη! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags