Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Θα φύγει από Άρη ο Μορόν - Ιδανικός αντι-Γιόβετιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 22:07:00

"Θα φύγει από τον Άρη ο Μορόν - Ιδανικός αντι-Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό" - Τζάμπα τον πήρε ο Καρυπίδης

του Γιώργου Κτενά

Η απόφασή του να επιστρέψει σε top επίπεδο, πώς αποφάσισε να αφήσει την Ισπανία για την Ελλάδα και ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του. Το Sportdog.gr ανοίγει τον φάκελο ενός από τους καλύτερους επιθετικούς της Super League.

Εξαιρετικά συνεχίζει να τα πηγαίνει με τη φανέλα τού Άρη ο Λορέν Μορόν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεδομένου ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει πετύχει 13 γκολ (είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ) στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και 3 ασίστ - Δηλαδή έχει γράψει αριθμούς που δεν περνούν απαρατήρητοι από κανέναν.

Ο Ευάγγελος Μίχος είχε αποκαλύψει στο sportdog ότι το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωση του Ισπανου επιθετικού είχε τεθεί υπ' όψιν του Αντόνιο Κορδόν, αλλά δεν είχε ασχοληθεί μαζί του. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνούν στον Ολυμπιακό.

Μόνο 300.000 ευρώ ο Άρης - Market value στα 20 εκατ. - Δύσκολα θα συνεχίσει στην Ελλάδα!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Θοδωρής Καρυπίδης ήθελε να ρεφάρει τις άστοχες επιλογές των Γκρέι και Ζερβίνιο για τη επιθετική γραμμή των Κίτρινων και χτύπησε την πόρτα του Ραμόν Πλάνες, αθλητικού διευθυντή τής Μπέτις με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική σχέση.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν έναν ποδοσφαιριστή με market value στα 2 εκατ. ευρώ (τώρα βρίσκεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ είχε φτάσει μέχρι και τα 20 εκατ. πριν από μερικά χρόνια, όταν η Γουέστ Χαμ και η Τότεναμ ειχαν ενδιαφερθει έντονα για την περίπτωσή του), καθώς πρόκειται για έναν σύγχρονο επιθετικό που τρέχει, πιέζει, μαρκάρει, συμμετέχει στη δημιουργία. 

Αποχώρησε λοιπόν από την Μπέτις μετά από 8 χρόνια και για να υπογράψει στον Άρη είχε παραιτηθεί από ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ που του χρωστούσε η ισπανική ομάδα - Συν κάποια μπόνους που δεν είχαν εξοφληθεί.

Το συμβόλαιό του με τον Άρη είναι 2ετές και, με βάση το deal που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, οι Κίτρινοι θα πληρώσουν μόνο 300.000 ευρώ φέτος για τον παίκτη. Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο υπήρχε η πληροφορία για πρόταση από τη Σαουδική Αραβία 6+ εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μορόν. Αλλά ο Καρυπίδης την είχε απορρίψει, παρότι τα λεφτά ήταν πολλά, γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να αναπληρωθεί το κενό του Ισπανού. Το προσεχές καλοκαίρι, όμως, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά...

"Αξιόπιστος επιθετικός και καλό όνομα - Για αυτό έφυγε από τον Μπέτις - Σίγουρος οτι θα πιάσει στον Άρη"

Για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τον παίκτη.

"Στην Μπέτις ήταν 4ος επιθετικός γιατί είχε καλύτερους παίκτες η ομάδα. Αλλά έχει καλό βιογραφικό και επειδή δεν ηθελε να σταθεί ως 4ος στην ομάδα, αποφάσισε να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αξιοπιστος επιθετικός είναι και καλό όνομα. Είχε γράψει καλά νούμερα στην Ισπανία. Ήμουν σίγουρος ότι θα πιάσει στον Άρη όταν είχε έρθει στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ήταν καλή κίνηση. Ειδικά έτσι όπως ήταν ο Άρης το καλοκαίρι".

"Μεταγραφή στην Ισπανία το καλοκαίρι - Άνετα αντι-Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό - Βασικός στους Big4"

Μπορούσε το περασμένο καλοκαίρι να βρει συμβόλαιο στην Ισπανία;

"Θα μπορούσε να σταθεί στη La Liga αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το έψαξε. Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει στην Ισπανία, να υπάρξει ενδιαφέρον ξανά για εκείνον με τη σεζόν που κάνει φέτος.   Είναι γρήγορος, δεν είναι βαρύς. Πιστεύω ότι έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην Ισπανία το καλοκαίρι".

Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπόψιν του Αντόνιο Κορδόν αλλά δεν είχε ασχοληθεί ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής - Θα μπορούσε να έχει θέση στους Big4;

"Άνετα στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να παίξει, στη θέση τού Γιόβετιτς που είναι 33 ετών για παράδειγμα και με τραυματισμούς. Και στους υπόλοιπους θα μπορούσε, ίσως όχι για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού αλλά σίγουρα για να είναι στο βασικό ροτέισον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρης θέλει παίκτη του Ολυμπιακού - Λήγει το συμβόλαιό του και όλα είναι ανοιχτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags