Κώστας Κετσετζόγλου: Για τον προσεχή αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα να βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Ένωσης μίλησε έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να τελειώσει πρώτη την κανονική περίοδο και θα είναι σημαντικό να τα καταφέρει. Ο Λιβάι είναι έτοιμος, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Πόνσε και να μπει σαν αλλαγή ο Γκαρσία για να παίξει μετά βασικός με τον Άρη. Ο Κάλενς είναι τιμωρημένος, οπότε θα δούμε στην άμυνα δίπλα στον Βίντα τον Μήτογλου ή τον Χατζισαφί.

Πιθανώς να γίνει ένα ροτέισον, ίσως δούμε και τον Λιούμπισιτς βασικό, ο Σιμάνσκι μπορεί να δώσει ανάσες στον Γιόνσον, ενώ ίσως ξαναδούμε Ραντόνια αντί του Σιντιμπέ ως δεξί μπακ. Ο Ρότα είναι κοντά στην επιστροφή, πιθανώς να είναι έτοιμος με Άρη. Είχε παίξει με πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ επειδή τον χρειάστηκε η ομάδα. Ο Γκατσίνοβιτς, ο Μουκουντί και ο Ζίνι θα επιστρέψουν στα playoffs», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιλούλης όπως Αλεξανδρής σε Ολυμπιακό - "Μεσαίωνας" αν δεν παίξει στα πλέι οφ - Νέος... Μασούρας ή δανεικός;