Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: "Γκρίνια" για Τερίμ - Φεύγει 11αδατος άσος
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-27 14:37:00

"Γκρίνια" για Τερίμ και στο Κορωπί - Βαρύ όνομα και 11αδατος φεύγει το καλοκαίρι - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
"Γκρίνια" για Τερίμ και στο Κορωπί - Βαρύ όνομα και 11αδατος φεύγει το καλοκαίρι - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟ!

Τι περιμένουν να βελτιώσει άμεσα ο Τούρκος προπονητής; Γιατί μετά τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που... διαμαρτύρονται στο Τριφύλλι;

Αναταραχή φαίνεται ότι υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά από την ισοπαλία με την Κηφισιά, εντός έδρας, που έφερε το Τριφύλλι στους τρεις βαθμούς από την κορυφή - Αν και θα μπορούσε να ήταν μόλις στον έναν!

Με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κάποια δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα που, πια, εκφράζεται δημόσια τόσο από τους οπαδούς των Πράσινων στα social media, όσο και από τον Τύπο που μέχρι τώρα είχε δείξει υποστηρικτική διάθεση προς τον Φατίχ Τερίμ. Παρά το γεγονός ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι προχωράει σε πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να βρει/αφομοιώσει έναν ρυθμό, την απαραίτητη σταθερότητα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, έφτασε στα αυτιά του sportdog πληροφορία από το Κορωπί, που αφορά βαρύ όνομα της ομάδας (και το πιθανότερο σενάριο είναι το προσεχές καλοκαίρι να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό), παρόλα αυτά παίζει κανονικά και διακρίνεται, και φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου καλή επαφή με τον Τούρκο προπονητή.

Όχι γιατί κάτι έχει συμβεί ανάμεσά τους, κάποιος τσακωμός, λογομαχία κ.λπ., αλλά γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να εμπνευστεί από τον Τερίμ, από την παρουσία του σε προπονήσεις και αγώνες. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σύνδεση, να κάνει περισσότερο ο,τι θεωρεί ο ίδιος σωστό και όχι απαραίτητα εκείνο που του είπε 100% ο προπονητής του.

Στο Κορωπί, πάντως, σε συζητήσεις που κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, σχολιάζουν ότι περιμένουν κάποια στιγμή ο Τερίμ, άμεσα, να σταματήσει τους πειραματισμούς και τις πολλές αλλαγές και να γινει... Μεντιλίμπαρ: Να δώσει στην ομάδα απλές και σαφείς οδηγίες, να παίζουν οι παίκτες στις θέσεις τους, να σταθεροποιηθεί ένα κορμός και να πάει με αυτόν τον τρόπο η ομάδα στα πλέι οφ.

Γιατί είναι δεύτερη διαδοχική σεζόν που η ομάδα φτάνει πολύ κοντά στην πηγή και θέλει, μετά από αρκετά χρόνια, να πιει νερό. Δεν πρέπει να χαθεί ξανά η ευκαιρία...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παραδέχτηκε και ο Τσουβέλας: "Παναθηναϊκός είμαι, αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρει…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags