Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-27 23:48:00

Καμία δέσμευση για Γιαννούλη - Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ - Ίδιο ατζέντη με Τσιλούλη!

Οι Μιχείες

Ενημερώθηκε για τα χρήματα που δίνει η Ένωση, ωστόσο αυτά δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση το εκατομμύριο, όπως κυκλοφόρησε. Ούτε κλεισμένη συμφωνία υπάρχει. Ο Ευάγγελος Μίχος έχει το ρεπορτάζ από την υπόθεση που θα μας απασχολήσει σοβαρά προσεχώς...

Κτύπησε... βραδινός συναγερμός για Δημήτρη Γιαννούλη, με την (δήθεν) αποκάλυψη της ραδιοεφημερίδας της ΕΡΑΣΠΟΡ πως η ΑΕΚ του έκανε μια "φανταστική πρόταση", πως "τα βρήκε μαζί του" και - το κορυφαίο - πως έχει ήδη ενημερώσει την Νόργουιτς, στην οποία μάλιστα από εδώ και πέρα "θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του" (αυτό πάλι, ειλικρινά, προκαλεί απορίες πως μπορεί να προέκυψε).

Αnyway... Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ είναι ενήμερος εδώ και καιρό για το ζωηρό ενδιαφέρον της Πρωταθλήτριας, πριν απλό λίγο καιρό ενημερώθηκε και τι συμβόλαιο μπορεί να του προσφέρει (δεν ισχύουν και δεν έχουν βάση τα περί 1.000.000 ετησίως) αλλά μέχρι εκεί. Ούτε έχει συμφωνήσει, ούτε έχει κάποια μελλοντική -έστω προφορική - δέσμευση με την ΑΕΚ. Αυτή είναι η πάσα αλήθεια!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει αποφασίσει μαζί με τον ατζέντη του να περιμένει ως τον ερχόμενο Μάιου και τότε να δώσει απαντήσεις, αξιολογώντας ανάλογα με τις συνολικές προσφορές που θα έχει. Περιμένει και με την σεζόν που κάνει, μήπως προκύψουν προτάσεις από ομάδες εκ των 5 κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ δεν αποκλείει ακόμη και να ανανεώσει με την Νόργουιτς!

Ασφαλώς και δεν είναι αρνητικός και στο να επιστρέψει στην Super League αν ικανοποιηθεί, με την ΑΕΚ όντως στο δεδομένο τάιμινγκ να εμφανίζεται ως το φαβορί σε μια τέτοια προοπτική. Δεδομένα την υπόθεσή του όμως,  παρακολουθούν και ενημερώνονται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός.

Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει/εκτιμά η πολύ ψαγμένη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents, δεν υπάρχουν ούτε 5% πιθανότητες να συμφωνήσει/υπογράψει ο Γιαννούλης  αν  δεν ξεκαθαρίσουν: πρώτον, η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Euro. Και δεύτερον, αν η Νόργουιτς μπει στα play off ανόδου / επιστροφής στην Premier League!

ΥΓ. Ο Γιαννούλης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τσιλούλη, που υπέγραψε στην ΑΕΚ, τον Βασίλη Παναγιωτάκη (που έχει και τον Μήτογλου). Αυτό όμως, δεν προυποθέτει απαραιτήτως πως ο Γιαννούλης θα καταλήξει στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιλούλης όπως Αλεξανδρής σε Ολυμπιακό - "Μεσαίωνας" αν δεν παίξει στα πλέι οφ - Νέος... Μασούρας ή δανεικός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags