Με την απάντησή του να είναι προφανής για τον ίδιο, επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Άρης βρήκε επιτέλους τον φορ που έψαχνε. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Απαντώντας, λοιπόν, στο δίλλημα των φορ, ανάμεσα σε Λορέν Μορόν και Αλί Σαμάτα, απάντησε χαρακτηριστικά: «Με κλειστά μάτια Μορόν. Εγώ δεν εξετάζω τα βιογραφικά τους. Η πραγματική εικόνα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Και φέτος ο Άρης έχει ένα φορ που του έλειπε. Μ' αρέσει πολύ γιατί μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο. 

Από την άλλη, ο Σαμάτα είναι ένας σέντερ φορ περιοχής και το πιο δυνατό σημείο του είναι το κεφάλι του. Πολλές φορές μπορείς να πάρεις έναν πολύ καλό παίκτη και να μην δέσει με την ομάδα, να φύγει και μετά να κάνει παπάδες αλλού. Το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει ο Σαμάτα είναι... λίγο ανάλογα με αυτά τα οποία αμείβεται. Γιατί έχει πάρει και χρόνο συμμετοχής».

Τέλος, σχολιάσει και την πολύ καλή συνεργασία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μορόν και Γκαρθία: «Αυτή τη στιγμή ο Μορόν είναι αυτό που έψαχνε ο Άρης, γιατί ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια και πέταξε πολλά λεφτά. Αφού τον βρήκε τώρα, πρέπει να τον αξιοποιήσει. Και ο Μανού από την άλλη είναι δημιουργικός, έχει γκολ και ασίστ».