Μίλησε για τους τραυματισμούς που έχει στην αμυντική γραμμή, τη φετινή πορεία του Δικεφάλου, ενώ σχολίασε και τη σκέψη Λουτσέσκου να πάει στη Βιεϊρίνια στα στόπερ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τους τραυματισμούς τελευταία: «Στη θέση των στόπερ παίζει ο Κουλιεράκης με τον Κεντζιόρα και πίσω τους είναι ο Νάσμπεργκ. Το θέμα είναι πότε θα αναρρώσει ο Μιχαηλίδης και αν προλάβει την Ευρώπη στη συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για τα ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το βάρος θα πέσει στον Κεντζιόρα και στον Κουλιεράκη».

Για τη σκέψη να πάει ο Βιεϊρίνια στα στόπερ: «Εχει παίξει σε εκείνη τη θέση ο Βιεϊρίνια, αλλά νομίζω θα μείνει σκέψη του Λουτσέσκου. Με βάση τα σωματικά προσόντα μπορεί να παίξει ο Μεϊτέ και να τον καλύψουν ο Οζντόεφ και ο Σβαμπ στη μεσαία γραμμή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δύο εύκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και νομίζω θα καταφέρει να πάει έτσι όπως είναι στα πλέι οφ. Έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις, είναι συμπαγής ομάδα, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, για την ακρίβεια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να το διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και να προχωρήσει κι άλλο στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας είναι η χαρά του ποδοσφαίρου, με τον Παναιτωλικό έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ μαζί του έχει βρει ένα μεγάλο θησαυρό».