Mε τον παλαίμαχο αμυντικό του ΠΑΟΚ να μιλάει για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας των «ασπρόμαυρων» , την πίστη που έχει στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τη μάχη του τίτλου που θα κριθεί στα πλέι οφ.

Για την κάλυψη των κενών στο κέντρο της άμυνας: «Πιστεύω ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρει τις απαραίτητες λύσεις, για παράδειγμα και ο Κεντζιόρα δεν είχε ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ ως κεντρικός αμυντικός, είδαμε πλέον ότι είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες, έτσι θα γίνει και τώρα».

Προσθέτοντας: «Οποιαδήποτε απώλεια είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να καλύψει το κενό ο Λουτσέσκου, ξέρει το ρόστερ και όλη την ψυχολογία της ομάδας, οπότε γνωρίζει όσα πρέπει να διορθώσει για να καλύψει τα κενά».

Ενώ για το πως μπορούν να επηρεάσουν αυτές οι απουσίες και τη μάχη του τίτλου: «Είναι σε κομβικό σημείο αυτές οι απουσίες, αλλά μέσα από τη νίκη που πήρε η ομάδα στον Παναιτωλικό βελτιώθηκε η ψυχολογία και πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο κομμάτι των πλέι οφ με τις αποστάσεις των δύο ομάδων να είναι κοντινές».