Facebook Pixel Έγινε θέμα στην Αγγλία ο Γιαννούλης: "Η Νόριτς, η άνοδος και η... ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 22:00:00

Έγινε θέμα στην Αγγλία ο Γιαννούλης: "Η Νόριτς, η άνοδος και η... ΑΕΚ"

Sportdog Team
Έγινε θέμα στην Αγγλία ο Γιαννούλης: "Η Νόριτς, η άνοδος και η... ΑΕΚ"

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, με την Ένωση να... καραδοκεί για συμφωνία μαζί του.

Δημήτρης Γιαννούλης: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τη Νόριτς και το ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ, παρά τη διάψευση της Ένωσης, με τον Κόνορ Σάουθγουελ στο ρεπορτάζ του να αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Ο Γιαννούλης ενδιαφέρει την ελληνική ομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις μαζί του. Ο παίκτης ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Η άνοδος στην Premier League θα αυξήσει τις πιθανότητες του Γιαννούλη να παραμείνει στο «Carrow Road», με δεδομένο πως ο παίκτης είναι χαρούμενος εδώ και απολαμβάνει τις σχέσεις του με τους οπαδούς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει καταγράψει 30 συμμετοχές με τη φανέλα της στη φετινή Championship έως τώρα, με την αγγλική ομάδα να βρίσκεται στο -3 από τη Χαλ και την 6η θέση, που οδηγεί στα Play Offs ανόδου στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟ - Ο Ομπράντοβιτς αλλάζει ξαφνικά τα δεδομένα για Χεζόνια - Επιστρέφει ο Ποκουσέφσκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags