Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Λίγα τα 3 εκατ. για Μάρτινς - Δεν είναι Βαλμπουενά, αλλά…"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 17:00:00

"Λίγα τα 3 εκατ. Ολυμπιακού για Μάρτινς - Δεν είναι Βαλμπουενά, αλλά…" - Ανησυχία για τους τραυματισμούς!

του Γιώργου Κτενά

"Έκανε τη διαφορά στη Μονακό, αλλά και στην Πορτογαλία". Μπήκε στο Αγρίνιο και μέχρι να τραυματιστεί, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς. Δεν έχουν δαπανηθεί τυχαία 55 εκατομμύρια...

Την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής αναδεικνύει κάθε φορά που θα βρεθεί στο γήπεδο με τη φανέλα τού Ολυμπιακού ο Ζέλσον Μάρτινς, καθώς πρόκειται για έναν σούπερ επιδραστικό παίκτη, με ταλέντο, ανακατωσούρα, που δεν είναι τυχαία όσα έχει πετυχει στην καριέρα του. 

Δηλαδή να παίξει μπάλα 20+ φορές με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας (σε μια θέση, μάλιστα, που υπάρχει τεράστιο πλήθος επιλογών), να αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό, να έχει φτάσει το market value του στα 35 εκατ. ευρώ και, συνολικά, να έχουν πληρωθεί σε transfers fee για εκείνον κοντά στα 55 εκατ. ευρώ!

Ένα ποσό από αυτά τα 55 εκατ., συγκεκριμένα 3 εκατ. ευρώ, τα είχε δώσει ο Ολυμπιακός στη Μονακό πριν από λίγο καιρό, στις αρχές Γενάρη, όταν απέκτησε τα δικαιώματά του από τη γαλλική ομάδα και υπεγραψε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Για αυτό και οι Πειραιώτες κάπως έχουν αρχίσει να ανησυχούν με το γεγονός ότι δείχνει μια ευπάθεια στους τραυματισμούς - Για παράδειγμα η θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, που θα τον αφήσει εκτός για ένα διάστημα.

 

"Επιδραστικός ο Ζέλσον Μάρτινς - Για αυτό δεν έπαιζε στη Μονακό - Δεν είναι πολλά τα 3 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει πολύ καλά τον Ζ. Μάρτινς από τη θητεία του στη Μονακό, προκειμένου να σχολιάσει και την καριέρα του στο Λιμάνι.

"Επιδραστικός παίκτης ήταν στη Μονακό, όπως όσες φορές έχει παίξει με τον Ολυμπιακό. Όποτε έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο έλεγες ότι κάτι θα κάνει. Αλλά όποτε έπαιρνε την ευκαιρία να είναι βασικός, εξαφανιζόταν. Περισσότερο από πάγκο έκανε τη διαφορά. Στον Ολυμπιακό δεν ξέρω γιατί δεν ξεκινάει  στα ματς, αλλά όποτε παίζει δείχνει ότι είναι επιδραστικός", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Στον Ολυμπιακό δείχνει μια ευπάθεια στους τραυματισμούς - Είχε ίδιο πρόβλημα στη Μονακό;

"Γενικα είχε απουσίες συχνές, ντεφορμαρίσματος όμως περισσότερο, γιατί είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Αν και πάντα καταλάβαινες ότι είναι παίκτης αξίας".

Που τον αξιοποιούσαν στη Γαλλία;

"Δεξί εξτρέμ έπαιζε, αυτή ήταν η φυσική του θέση. Για 10άρι δεν είναι, του κόβει το μυαλό για να παίξει στη γραμμή καλύτερα. Έχει καλή τεχνική, τα βλέπουμε και στον Ολυμπιακό αυτά. Δεν είναι Βαλμπουενά, βέβαια, αλλά ξεχωρίζει".

Ο Ολυμπιακός, πάντως, είχε δώσει 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

"Θετικό πρόσημο είχε στη Μονακό, έδινε την αίσθηση ότι μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Κάτι έκανε, υπήρχαν προσδοκίες. Και στην Πορτογαλία είχε καλό όνομα. Με αυτή την έννοια δεν θεωρώ ότι είναι πολλά τα τρία εκατ. που είχε δώσει ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύση για όλα ο Μεντιλίμπαρ - Η πρώτη top μεταγραφή καλοκαιριού - Απογοήτευση Μασούρας, θέμα με Ορτέγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags