Γιώργος Τσιφούτης: Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, τη μάχη του τίτλου και τον Κωνσταντέλια μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι σημείο αναφοράς της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Για το παιχνίδι στις Σέρρες: «Ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι, δεν περιμέναμε να πάρει αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός είναι η αλήθεια. Οι κόκκινες ήταν κακές συμπεριφορές παικτών. Ήλπιζα ότι μπορει να πάρει κάποιο βαθμό αλλά ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ θα έφευγε νικητής. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αφήσει να χαθεί βαθμό στη μάχη για τον τίτλο σε ένα τέτοιο παιχνίδι». 

Αν θα μείνει ο Πανσερραϊκός στην κατηγορία: «Ο Πανσερραϊκός θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Θα φέρει καλό αποτέλεσμα με Αστέρα».

Για Πάμπλο Γκαρσία: «Τα πήγε αρκετά καλά. Είχε προβλήματα, τραυματισμούς αλλά έκανε ένα δυνατό σύνολο και μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα σωθεί».

Τον Κωνσταντέλια: «Έχει ωριμάσει πολύ και όσο περνά ο καιρός θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Παίρνει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι θετικό για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα. Η τεχνική του οξυδέρκεια, τα χτυπήματα του είναι εξαιρετικά. Μας αρέσει να τον βλέπουμε. Του κάνει καλή διαχείριση ο Λουτσέσκου. Είναι έτοιμος για την Εθνική και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Τη μάχη του τίτλου: «Περίμενα καλύτερα τον Παναθηναϊκό αλλά έκανε και μια αλλαγή προπονητή. Πιστεύω ότι δεν ήταν σωστό το χρονικό σημείο που έγινε. Θα παιχτεί το πρωτάθλημα ανάμεσα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι πίσω πέντε βαθμούς και δύσκολα θα διεκδικήσει. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο βάθος παιχνιδιού».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα αλλά θα παίξει ρόλο πως θα εμφανιστεί», είπε ο Γιώργος Τσιφούτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λίγα τα 3 εκατ. Ολυμπιακού για Μάρτινς - Δεν είναι Βαλμπουενά, αλλά…" - Ανυησυχία για τους τραυματισμούς!