Για τη μάχη του τίτλου: «Ας περιμένουμε και την τελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός άφησε τέσσερις βαθμούς και κέρδισε το πιο δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχει εύκολη έξοδο ο Παναθηναϊκός, πάει στο Ηράκλειο. Ο Φεβρουάριος ήταν δυνατός για τον ΠΑΟΚ, είχε δύσκολα παιχνίδια και υπήρχαν απαιτήσεις».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να παραπονιούνται αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι υπάρχει ουσία, την πήρε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι εξαιρετικά σημαντικό».

Για το ματς στη Λεωφόρο: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη. Ο Άρης ερχόταν αήττητος αλλά δεν ήταν δυνατός, ειδικά στο πρώτο μισό και ο κέντρο του ήταν εξαιρετικά αδύνατο. Δεν λειτούργησε η τετράδα και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο στα πρώτα 20 λεπτά. Ο Άρης διαθέτει μια εκπληκτική αμυντική γραμμή αλλά χθες με διάψευσε λόγω της κακής απόδοσης των παικτών του».

Για την ΑΕΚ: «Με εξέπληξε η ΑΕΚ αλλά γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Με ανατροπή ο Ολυμπιακός, με ανατροπή η ΑΕΚ πήραν το τρίποντο. Αυτό μας δείχνει ότι και οι μικρές ομάδες μπορούν να ζορίσουν τους μεγάλους».