Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ σχολίασε και στα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Τζουργκάρντεν για τον Γερεμέγιεφ λέγοντας πως ο Σουηδός  έχει συμβόλαιο και πως θα ήταν ιδανικός για να μείνει στους Πράσινους για τον ρόλο του τρίτου φορ.

Για τα πλάνα του Τερίμ για το ματς του Ηρακλείου, ανέφερε: «Δεν έχει δείξει κάτι αναφορικά με τα πλάνα του ο Τερίμ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνει συντήρηση και πολλές αλλαγές. Ήταν καλή η εικόνα του κόντρα στον Άρη και επιθετικά και αμυντικά. Νομίζω κάτω από την εστία θα είναι ο Ντραγκόφσκι, αριστερά ο Μλαντένοβιτς που ελπίζουμε να έχει καλύτερη εικόνα.

Δεξιά πιθανότατα θα πάει ο Βαγιαννίδης, και τα στόπερ είναι "γρίφος" αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι Αράο και Γεντβάι. Μένει να φανεί αν θα διατηρήσει το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν ή αν θα παίξει ο Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή λογικά θα ξεκινήσει ο Ζέκα που ήταν ο κορυφαίος με τον Άρη. Στο "8" δεν βγαίνει ο Τσέριν και στο "10" θα παίξει ο Μπακασέτας. Στα άκρα Παλάσιος, Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης»
.

Σχετικά με το τι περιμένει από την αναμέτρηση: «Αν μπει με την ίδια ορμητικότητα που μπήκε κόντρα στον Άρη δεν θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Η νίκη είναι μονόδρομος, αν θες να πάρεις πρωτάθλημα δεν μπορείς να πετάς βαθμούς σε τέτοια ματς», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "δώρο" Μαρινάκη σε Μεντιλίμπαρ - Μεταγραφή 3.5 εκατ. - Όνομα από τη λίστα Καρβαλιάλ!