Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Αναφορικά με τις επιστροφές των τραυματισμένων και τιμωρημένων στον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως: «Είναι παιδιά τα οποία είναι στυλοβάτες και βαρόμετρα στην ομάδα.  Έκαναν πολύ καλή χρονιά και φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

Ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Σούπερ Λιγκ, είμαι σίγουρος. Τον Ντραγκόφσκι δεν τον έχουμε δει, ήρθε τώρα και απλά έκανε την πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που βλέπω είναι ότι π Κοτάρσκι  είναι ολοκληρωμένος, ξεκινάει την επίθεση από αυτόν ο ΠΑΟΚ. Είναι σαν αυτούς τους τερματοφύλακες που βλέπουμε στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θεωρώ πως θα μπορούσε να σταθεί σε πολύ μεγάλο πρωτάθλημα.

Και ο Τάισον έχει χαρακτηριστικά στα οποία στηρίζεται ο ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα πηγαίνει σε επιθετικό τρανζίσιον. Θα έχει δύσκολο παιχνίδι στην Κροατία, γιατί η Ντιναμό απέκλεισε μια σπουδαία Ισπανική ομάδα, αλλά είναι και το παιχνίδι στη Λαμία που πρέπει να προσέξει για να παραμείνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, σχολίασε και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, όπου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας: «Γενικότερα η Λαμία είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι είναι η 6η καλύτερη, έχει γίνει πολύ καλή με τον Βόκολο και έχει πετύχει τον στόχο της. Η έλλειψη του Καρλίτος είναι μειονέκτημα, αλλά εφόσον έχει επιτευχθεί ο στόχος, έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος. Το γεμάτο γήπεδο θα είναι επιβάρυνση για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πιο αγχωμένος από τη Λαμία, που τις προηγούμενες χρονιές έπαιζε για τη σωτηρία».