Μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 1, σχολίασε τους τραυματισμούς στον Δικέφαλο ενώ σημείωσε πως θα ήθελε έναν παίκτη να έχει το εύκολο γκολ όπως ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αρχικά, ο Τάσος Τασιόπουλος είπε: «Το μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία είναι πως οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν, ενώ υπάρχουν. Παίζει ρόλο αν θα εφαρμοστούν οι νόμοι από το ποιος θα είναι απέναντι» τόνισε αρχικά για τα προβλήματα βίας στο ποδόσφαιρο».

Για το πρωτάθλημα της Super League 1: «Συναρπαστικό είναι το πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και είναι αμφίρροπη η μάχη. Δεν νομίζω πως υπάρξει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτά τα πλέι οφ και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που συμμετέχουν στην Ευρώπη, γιατί η ψυχολογία των παικτών είναι καλύτερη όταν παίζουν σε τόσο μεγάλους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον παίκτη σημείο αναφοράς που θα βάλει 20 γκολ μέσα σε μια χρονιά, αν είχε έναν παίκτη που θα βάλει το εύκολο γκολ τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ θα ήθελα τον Μπακαμπού, ο οποίος μου αρέσει σαν παίκτης«.

Για τους τραυματισμούς του ΠΑΟΚ στην άμυνα και αν μπορεί ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει στο κέντρο άμυνας: «Δεν είναι η κόπωση των αμυντικών η ίδια με τις άλλες θέσεις, δεν έχουν τα ίδια τρεξίματα. Ο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να παίξει εκεί, γιατί παρότι έχει την εμπειρία δεν έχει τα σωματικά προσόντα».

Για τον MVP ο ΠΑΟΚ: »Για μένα ο παίκτης που πίστευα και κάνει τη διαφορά είναι ο Ντεσπόντοφ, το γκολ που έβαλε κόντρα στον Αρη και ακυρώθηκε, έδειξε την ποιότητά του».