Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η Χάιντουκ νίκησε με 1-0 την Ιστρα χθες, η Ριέκα δίνει, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι με την Βάρτεκς και με αυτά τα δεδομένα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είναι στο – 5 πλέον από την ομάδα του Σπλιτ και στο -3 από την ομάδα της Ριέκα είναι υποχρεωμένη να νικήσει μέσα στην Όπους Αρένα της Όσιγιεκ, την τέταρτη της βαθμολογίας, τεχνικός διευθυντής της οποίας είναι ο Ζοσέ Μπότο.

Το παιχνίδι θα γίνει υπό το βλέμμα ανθρώπου του ΠΑΟΚ από το τμήμα ανάλυσης αντιπάλων του συλλόγου που έχει ταξιδέψει στην Κροατία γι’ αυτό τον λόγο. Είναι η δεύτερη φορά που άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα δει ζωντανά την προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου στο Conference League και φυσικά θα δώσει πολύτιμες πληροφορίες, με μία πλήρη αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Με την δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει την Ντιναμό ο Γιακίροβιτς

Με βάση τα δεδομένα που αναλύσαμε πιο πάνω, η Ντιναμό θα παραταχθεί με την κανονική ενδεκάδα της. Πιθανόν μάλιστα να είναι η ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και κόντρα στην Ριέκα, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μάξιμιρ, στο οποίο η ομάδα του Γιόσιπ Μίσιτς επικράτησε με 1-0. Η τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Νέβιστιτς θα αποτελείται από τους Ριστόβσκι (δεξιά) και Πέρκοβιτς στα άκρα και τους Θεοφίλ και Μπερνάουερ στις θέσεις των στόπερ. Ο Σούσιτς θα είναι ο παρτενέρ του Μίσιτς, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Μπατούρινα. Εξτρέμ θα είναι οι Χότζα και Κανέκο και στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Πέτκοβιτς.

H Ντιναμό θα έχει και απουσίες. Από το πλάνο του Γιακίρεοβιτς απουσιάζουν οι Ογκιβάρα, Μπουλάτ, Στοΐκοβιτς, Κασαβέντα, Εμρέλι, Μοχαράμι, Πέριτς και Ρογκ.

Παρόντες και 650 οπαδοί

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως συμβαίνει στην Κροατία, η Ντιναμό θα έχει στο πλευρό της και 650 οπαδούς της. Ήδη έχει πάρει εισιτήρια (των 5 ευρώ το καθένα) και τα διαθέτει, με συστάσεις για αποφυγή ρατσιστικών σχολίων και συμπεριφορών που μπορούν να βλάψουν την ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε αντι-Τζέιμς ο Ολυμπιακός, τρομερή σεζόν στη Euroleague - Στον αέρα δύο top ονόματα - Πουαριέ για ΠΑΟ!