Facebook Pixel Ο Μπρινιόλι… έκοψε τον Οτσόα από ΑΕΚ - Έρχεται νέα πρόταση για Ελίασον
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 17:34:00

Ο Μπρινιόλι… έκοψε τον Οτσόα από ΑΕΚ - Έρχεται νέα πρόταση για Ελίασον, "καραμπόλα" με Παβόν, Σκάρπα!

Οι Μιχείες
Ο Μπρινιόλι… έκοψε τον Οτσόα από ΑΕΚ - Έρχεται νέα πρόταση για Ελίασον, "καραμπόλα" με Παβόν, Σκάρπα!

Ούτε τα 4 εκατομμύρια συγκινούν πλέον τον Μελισσανίδη! Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μεξικανό γκολκίπερ, ποιο είναι το πλάνο του Αλμέιδα και οι εξελίξεις με τον εξτρέμ που κάνει... γκελ στη Βραζιλία.

OΤΣΟΑ: Θυμήθηκαν στο Μεξικό το παλιό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον εμβληματικό "εξαδάχτυλο" διεθνή γκολκίπερ τους και σε συνδυασμό με το ό τι η ουραγός Σαλερνιτάνα θα υποβιβαστεί από την Σέριε Α αλλά και ό τι ο 38χρονος Μεξικάνος θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, έφτιαξαν "θέμα" στα εγχώρια ΜΜΕ. Βλέπετε για αυτούς ο Γκιγιέρμο Οτσόα αν και βετεράνος (με 1.500.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία) παραμένει σταρ ενώ σταθερά ο κόουτς Ματίας Αλμέιδα είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο συνδέεται με το... Μεξικό αφού και δημοφιλής είναι στα μεξικάνικα ΜΜΕ κι από τους αγαπημένους τους! Στο "θέμα" μας τώρα: οι Μεξικάνοι πιάστηκαν... αδιάβαστοι αυτή την φορά αφού τον Οτσόα... πρόλαβε στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι! Και στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, στους δυο έμπειρους (64 χρόνια η συνολική ηλικία τους) και ακριβοπληρωμένους (συνολικά οι καθαρές αποδοχές τους θα είναι plus 1.600.000 ευρώ) τερματοφύλακες, δηλαδή Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Τσιτσάν Στάνκοβιτς, τρίτος (Οτσόα) δεν χωράει! Τι, όχι;

ΕΛΙΑΣΟΝ: Γράφτηκε πως η Γκρέμιο - από τις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας - κινήθηκε τώρα για την απόκτηση του Ελίασον - με τις βραζιλιάνικες ρίζες - αλλά η ΑΕΚ  δεν παραχωρεί τον Σουηδό εξτρέμ της,  με την ακόμη καλύτερη (από πέρσι) σεζόν που πραγματοποιεί. Τι έμαθε η στήλη; Πως όντως η πρώην βραζιλιάνικη ομάδα του Λούις Σουάρες "ψάχτηκε" για τον Ελίασον αλλά όχι τώρα, παρότι το μεταγραφικό παράθυρο στην χώρα του καφέ κλείνει 7 Μαρτίου. Το ενδιαφέρον της Γκρέμιο δηλαδή ήταν... μπαγιάτικο, πάνω κάτω τέλη Ιανουαρίου με πρώτο 10ημερο Φεβρουαρίου. Ήταν τότε που είχε πουλήσει τον Φερειρίνια στην Σαο Πάολο αντί 4.100.000 και τον Καμπάζ στην Ροζάριο αντί 1.800.000 ενώ είχε αποχωρήσει και ο γνωστός μας (από τον Άρη) Ιτούρμπε - όλοι τους εξτρέμ - και βγήκε στην αγορά για να τους αντικαταστήσει. Για τον Ελίασον ήταν διατεθειμένη να δώσει από 3 μέχρι 4 εκατομμύρια, αλλά τέτοια ποσά δεν θα συγκινούσαν ποτέ τον Μελισσανίδη ενώ και ο Αλμέιδα μεσούσης της σεζόν δεν θα συναινούσε ποτέ για την πώληση ενός τόσο επιδραστικού και σημαντικού παίκτη του, όπως ο Σουηδός. 

ΕΛΙΑΣΟΝ/2: Το "όχι" , τότε, της ΑΕΚ για τον Σουηδό οδήγησε την Γκρέμιο στην απόκτηση δυο εξτρέμ που την προηγούμενη 2ετια έφτασαν πολύ κοντά σε δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο λόγος για τον Βενεζουελάνο Τζέφερσον Σοτέλδο (νωπό ακόμη το σήριαλ μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, γούστο και του Λουτσέσκου) και τον Αργεντινό Κριστιάν Παβόν (ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση αγοράς του από την Μπόκα Τζούνιορς). Η Γκρέμιο πρώτα απέκτησε ως δανεικό από την Σάντος τον Σοτέλδο και στις 14 Φεβρουαρίου με αγορά 3.800.000 τον Παβόν από την Ατλέτικο Μινέιρο, με την τελευταία να τον παραχωρεί από την στιγμή που πήρε τον... Σκάρπα του Ολυμπιακού!! Κάπου εκεί τελείωσε και η "υπόθεση Ελίασον" για την Γκρέμιο, η οποία τώρα που βγήκε στο φως είχε... καεί!  Το πιο ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο βεβαίως ήταν οι καραμπόλες που έγιναν  αλλά και που πήγαν να γίνουν/δεν έγιναν με... πρόσωπα / ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν "συνδεδεμένες" με την Super League. 

ΕΛΙΑΣΟΝ/3: Να κρατήσουμε για τον Σουηδό -  Βραζιλιάνο εξτρέμ πως κάνει όντως μεγάλο γκελ στην χώρα της σάμπας. Και υπάρχει κανάλι που προσπάθησε να τον περάσει τώρα στην Βραζιλία, αλλά θα το επιχειρήσει και το καλοκαίρι. Η πληροφόρηση/εκτίμηση μας, λοιπόν, είναι πως και στο προσεχές μέλλον θα ακούσουμε ξανά για πρόταση απο εκεί, από άλλη καλή ομάδα του Campeonato Brasileiro. O Ελίασον ματζερικά πλέον ανήκει στην Νordic Sky ( είναι δηλαδή "ομόσταβλος" με τον πρώηντου Ολυμπιακού, Σολμπάκεν), ένα πολύ δυνατό σουηδικό Γραφείο. Και κάτι ακόμη: το καλοκαίρι η ΑΕΚ, με το ανάλογο/κατάλληλο αντίτιμο βεβαίως, μπορεί να πεί πει το "ναι" στην παραχώρησή του αφού δεδομένα ο Ελίασον θα της πάει προτάσεις!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" Μελισσανίδη για πώληση τον Γενάρη - Φεύγει μόνο με 4 εκατ. - "Κάνει τη διαφορά, με γκολ και ασίστ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags