Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Αποθέωσε Βόκολο ο Λουτσέσκου κι έριξε σπόντα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 21:59:00

Αποθέωσε Βόκολο ο Λουτσέσκου κι έριξε σπόντα - "Να παίζονται τα ματς στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωσε Βόκολο ο Λουτσέσκου κι έριξε σπόντα - "Να παίζονται τα ματς στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην υπομονή της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι έπρεπε να κριθεί νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε το καπέλο στην αντίπαλη ομάδα, ενώ μίλησε για τη δυσκολία του πρωταθλήματος.

Δείτε όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε καλή ομάδα, συγχαρητήρια στον προπονητή τους. Σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στη φιλόδοξη Λαμία. Είχαμε υπομονή, ανοίξαμε την άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους με το σουτ του Τάισον, ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε νωρίτερα. Είναι κρίμα που δεν εκμεταλλευτήκαμε πιο νωρίς κάποιες καταστάσεις.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, μπορεί να μην είναι θεαματικό αλλά θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία. Υπάρχουν αποφάσεις που μπορεί να ευνοήσουν μία ομάδα. Θέλουμε όλα τα ματς να παίζονται στο γήπεδο, θα πρέπει να παλέψουμε κόντρα σε όλα αυτά. Δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά και ομάδες με οργάνωση και ποιότητα, κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα είναι δύσκολο. Ερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια, ακολουθούν και τα ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ αλλά θα αντεπεξέλθουμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags