Facebook Pixel Έξαλλοι με Γκορτσίλα σε Παναιτωλικό: "Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 01:33:00

Έξαλλοι με Γκορτσίλα σε Παναιτωλικό: "Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα. Δείχνουν εχθρότητα και ασέβεια"

Sportdog Team
Έξαλλοι με Γκορτσίλα σε Παναιτωλικό: "Δεχόμαστε αλλεπάλληλα χτυπήματα. Δείχνουν εχθρότητα και ασέβεια"

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου με τον Έλληνα διαιτητή μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, με την ΠΑΕ να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση για τις αποφάσεις του.

Παναιτωλικός: Πολλά είναι τα παράπονα από την ομάδα του Αγρινίου, για τις αποφάσεις του διαιτητή Γκορτσίλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαιριανή, με την ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής (3/3) να εκδίδει ανακοίνωση για όσα έγιναν τόσο στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής, όσο και στα τελευταία ματς τους.

"Παρότι χρόνια τώρα είναι επιλογή μας να αποφεύγουμε δημόσιες κρίσεις και ανακοινώσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση του κλίματος τοξικότητας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να διατηρήσουμε την ίδια στάση, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα μας.

Κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια στον τρόπο που ο Παναιτωλικός λειτουργεί και τον κάνει να ξεχωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μπορεί να συνεχίζουν ασύδοτοι!

Με διαιτησίες σαν κι αυτές που επαναλαμβάνονται τελευταία σε βάρος μας φοβόμαστε ότι, στην καθοριστική για την πορεία των ομάδων διαδικασία των Play-outs, θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση και την ανυποληψία του ποδοσφαίρου. Πόσο ακόμα", αναφέρει η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πέναλτι στο Άρης - ΑΕΚ για το 3-3 στο 97’ που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα - Έξαλλοι στην Ένωση! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags