Ρίχνοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα από την κορυφή, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League. Νορντίν Άμραμπατ (15' πεν.) Ντομαγκόι Βίντα (55'), και Εζέκιελ Πόνσε (67') βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους ενώ οι Γιάννης Φετφατζίδης (43') και Κίκε Σαβέριο (49') είχαν βοηθήσει στην πρώτη από τις δυο ανατροπές στο ματς.

Ο Ηλίας Σπάθας, στην αθλητική εκπομπή τού MEGA το βράδυ της Κυριακής, σχολίασε για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου:

"Χαίρομαι που μέχρι και η ΑΕΚ δικαιώνει την εκπομπή μας και μιλάει για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο ο οποίος για μια ακόμα φορά δεν απέφυγε τα λάθη. Έχουμε συνεχόμενα λάθη από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, έχουμε μια υπεροπτική συμπεριφορά.

Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι το ελληνικό ποδόφαιρο πρέπει να απαλλαγεί από διαιτητές τύπου Σιδηρόπουλου. Δεν μπορεί να στηριχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ με διαιτητές σαν τον Σιδηρόπουλο. Οι διαιτητές κρίνονται από τις αποφάσεις τους και όχι από το σήμα που φοράνε στο στήθος και από εξωγηπεδικές συμπεριφορές.

Αυτό που σίγουρα εμένα με κάνει χαρούμενο είναι ότι και η ΑΕΚ έρχεται προς το τέλος τού πρωταθλήματος να μιλήσει για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και να επιβεβαιώσει αυτα που έχει πει αρκετες φορές η εκπομπή μας, οτι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".