Facebook Pixel Αλι Σαμάτα - ΠΑΟΚ: "Δεν έχει σκοράρει 4 χρόνια με την Εθνική"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 16:05:00

Ούτε η... ασπίδα Λουτσέσκου "γλιτώνει" τον Σαμάτα - "Δεν έχει σκοράρει 4 χρόνια με την Εθνική"!

του Γιώργου Κτενά
Ούτε η... ασπίδα Λουτσέσκου "γλιτώνει" τον Σαμάτα - "Δεν έχει σκοράρει 4 χρόνια με την Εθνική"!

Ο Ρουμάνος τον στήριξε και μετά τα όσα έκανε στη Λαμία, όμως η κατάσταση δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη...

Ο αδύναμος κρίκος τού φετινού ΠΑΟΚ είναι, δίχως άλλο, ο Αλί Σαμάτα, που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη εν μέσω αποθέωσης για να λύσει το θέμα τού γκολ στην ομάδα αλλά μέχρι στιγμής έχει πιστωθεί 3 τέρματα όλα κι όλα - Χωρίς να δείχνει ότι μπορεί να γίνει περισσότερο επιδραστικός.

Ο Δικέφαλος είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025, μάλιστα έχει προβλεφθεί και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, αν και ο 31χρονος επιθετικός από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει, πια, να έχει απωλέσει την αυτοπεποίθησή του.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία έχασε, ξανά, μια μεγάλη ευκαιρία και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με κάποιο πρόβλημα στη μέση, αν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ορθώς, τον υπερασπίστηκε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας ότι είναι απαραίτητος. Με δεδομένο, βέβαια, ότι ο Δικέφαλος παίρνει αμέτρητα γκολ από τους επιθετικούς χαφ και τους εξτρέμ του, προφανώς η παρουσία ενός επιθετικού που ανοίγει χώρους για να εφορμούν όσοι βρίσκονται πίσω από εκείνον, είναι σημαντική.

Παρόλα αυτά δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο χαμηλή απόδοση στα γκολ, όταν μάλιστα τριγύρω του στην ίδια ομάδα η μπάλα μπαίνει πανεύκολα στο πλεκτό. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, εξειδικευμένο στο αραβικό ποδόσφαιρο, που ήδη από το καλοκαίρι είχε προειδοποιήσει μέσω του sportdog για το γεγονός ότι ο Σαμάτα δεν σκοράρει, για να σχολιάσει το θέμα.

 

"Δεν έχει σκοράρει 4 χρόνια με την Εθνική ο Σαμάτα - Πώς θα έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟΚ; - Δεν ήταν για το επίπεδο του Ολυμπιακού ο Καρβαλιάλ

"Έχουμε ως αρχή να σεβόμαστε τον αναγνώστη, στα δέκα χρόνια που είμαι στον χώρο, για αυτό λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλει να τα σερβίρει ο εκάστοτε ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Υπήρχαν και περιπτώσεις που πέσαμε έξω, όπως ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Σαμάτα όπως είχαμε πει και το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε σκοράρει εδώ και 4 χρόνια με την Εθνική ομάδα - Αν και είναι βασικός και αναντικατάστατος. Συμπίπτει η πτώση ευρύτερα στην καριέρα του, αλλά όποιος τον έβλεπε με την Εθνική που έπρεπε να κάνει τη διαφορά, εκείνος δεν τα κατάφερνε. Πώς θα έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟΚ και θα έβαζε μαζικά γκολ;", αναρωτήθηκε ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για άλλα θέματα από το αραβικό ποδόσφαιρο που έχουν απασχολήσει τις ελληνικές ομάδες κατά καιρούς, πρόσφατα, είχε προειδοποιήσει ξανά μέσω του sportdog και υπήρξε επιβεβαίωση στην πράξη:

"Επιβεβαίωση είναι και για τον Κρμέντσικ, που είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, και έχει πιστωθεί μόλις δύο γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Για τον Καρβαλιάλ, επίσης, είχαμε πει ότι δεν είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού, η Ουάχντα τον είχε διώξει για να τον αντικαταστήσει με τον Χιμένεθ. Αλλά αυτό δεν το είπε κανείς στην Ελλάδα όταν είχε έρθει. Όπως και για τον Πρίγιοβιτς που έγραφαν ότι θα πήγαινε στην Κίνα, αλλά δεν μπορούσε να υπάρξει τέτοιο θέμα".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags